Raluca Turcan, către liberalii din Sibiu: PSD-ul este un adversar redutabil. Nu lăsaţi niciun om care poate să vină alături de noi să nu vină
 
 
 
ASUS ROG lansează monitorul Swift de 360 Hz în septembrie, alături de un campion Fortnite - GadgetZone.ro
 
0 comments

Huawei Watch Fit – smartwatch cu display AMOLED, GPS şi autonomie de până la 10 zile – Gadget.ro

by on 29 august 2020
 

Accesorii inteligente

Huawei Watch Fit este cel mai nou smartwatch al companiei chineze, un device ce îmbină eleganţa cu sportivitatea.

Ceasul vine cu un ecran AMOLED de 1.64 inci cu rezoluţie de 456 x 280 pixeli protejat cu sticlă curbată 2.5D, bluetooth 5.0, GPS, barometru, accelerometru pe 6 axe, senzor de lumină ambientală, senzor pentru citirea pulsului şi oferă o autonomie de până la 10 zile.

Huawei Watch Fit dispune de certificare 5 ATM ce atestă rezistenţa la scufundări de până la 1 metru şi include numeroase caracteristici dedicate sportului (12 tipuri de exerciţii fizice prezentate cu animaţii, 44 de exemple de alte exerciţii, 96 de tipuri de fitness etc.). Smartwatch-ul beneficiază de funcţia Always on Display şi de numeroase modalităţi de customizare a ecranului.

Ceasul are o dimensiune de 46 x 30 x 10.7 mm, vine cu un cadran metalic şi curele din silicon. La capitolul “specialităţi” regăsim funcţie pentru ciclul menstrual şi măsurarea saturaţiei oxigenului din sânge.

Huawei Watch Fit are un sistem de operare propriu ce este compatibil cu sistemele de operare iOS 9.0 sau mai nou şi Android 5.0 sau mai nou şi va fi disponibil în Europa din toamna acestui an la 119 euro.

Sursa: consumer.huawei.com

Citeste stirea completa

Social Media
CONNECT
Power By Agregat.ro