0 comments

Huawei Watch GT2 Pro ajunge pe plan local și vine cu un cadou special la achiziție; Iată cât costă – Mobilissimo.ro

by on 23 septembrie 2020
 

La aproximativ 2 săptămâni de la anunțul oficial, iată că smartwatch-ul Huawei Watch GT2 Pro se pregătește de lansarea în România. Prin intermediul unui comunicat de presă aflăm că ceasul va fi disponibil pe plan local începând cu data de 25 septembrie, la un preț recomandat de 1.499 lei. Există și o ofertă specială, astfel că la achziția purtabilului în perioada 25 septembrie – 9 octombrie va fi oferit cadou un cântar Huawei Smart Scale CH-100. 

Huawei Watch GT2 Pro

Despre ceas ați aflat deja faptul că vine cu un corp din titaniu, spate acoperit cu ceramică și sticlă de safir peste ecranul OLED de 1.39 inch. Apropo de ecran, acesta unul circular și ne oferă rezoluție de 454 x 454 pixeli. Și în cazul de față Huawei merge pe rețeta clasică a unui sistem de operare propriu și nu oferă WI-Fi de dragul unei autonomii mai mari.

Huawei Watch GT2 Pro

Avem pe acest Huawei Watch GT2 Pro o baterie cu autonomie de până la 14 zile fără GPS activat, sau 30 de ore cu GPS activat. Ceasul mai oferă busolă, playback muzical local via Bluetooth și are procesor Kirin A1 la interior, 32 MB RAM și 4 GB stocare. Nu lipsește pedometrul, senzorul de puls și nici monitorizarea sporturilor.

Huawei Watch GT2 Pro

Bifăm și încărcarea wireless, suportul Quick Charge și măsurarea oxigenării sângelui. Găsiți ceasul la precomandă pe eMAG în nuanțele Nebula Gray sau Night Black la prețul de 1.499 lei. 

Citeste stirea completa