0 comments

Huawei Watch GT2 Pro e gata să primească o versiune Porsche Design; Iat-o într-o scăpare de unboxing – Mobilissimo.ro

by on 23 septembrie 2020
 

Huawei a lansat recent ceasul Watch GT2 Pro, care vine deja cu design elegant şi materiale premium. Ei bine, acum ni se pregăteşte şi o ediţie specială Porsche Design, care tocmai a primit o scăpare sub forma unui unboxing. Cadre din această despachetare aveţi mai jos.

Huawei Watch GT2 Pro Porsche

Informaţii despre dispozitiv vin de la zvonacul Evan Blass, care afirmă că Huawei va lansa această versiune Porsche Design în curând. Leak-ul este coroborat cu al YouTuberului @TechGarageNews, care a primit ceasul mai devreme şi a şi postat unboxing-ul său rapid. Designul pare totuşi similar cu al lui Watch GT2 Pro cel clasic, doar că avem o curea de metal la pachet.

Huawei Watch GT2 Pro Porsche

Între timp clipul de unboxing a fost scos de pe YouTube, dar e prea târziu. Logo-ul Porsche Design apare pe home screen când porneşti ceasul, confirmându-i identitatea. Aşteptăm ca materialele precum sticla de safir, titan şi ceramică să fie păstrate, poate chiar upgradate la alte materiale. Se speculează că această versiune Porsche Design ar sosi la pachet cu seria Mate 40 luna viitoare.

Huawei Watch GT2 Pro Porsche

Mă gândesc că în afară de materiale şi curea, eventual ceva branding Porsche Design nu se schimbă mare lucru. Dotările ar trebui să includă un ecran AMOLED tactil de 1.39 inch, cu sticlă de safir, cipul Huawei Kirin A1, Bluetooth 5.1, 4 GB stocare şi GPS. Avem şi microfon, difuzor, peste 100 de moduri de fitness, dar şi un corp rezistent la 5 ATM.

Există şi senzor de puls în spate (care măsoară şi stresul şi oxigenarea sângelui), iar toate acestea cântăresc doar 52 de grame. Bateria ar trebui să ofere 2 săptămâni de autonomie.  Între timp Huawei Watch GT2 Pro e disponibil în România cu o ofertă specială.

Citeste stirea completa