0 comments

Huawei Watch GT2 Pro este noul ceas flagship Huawei, cu safir, titaniu şi ceramică; Soseşte şi Watch Fit; Se pot testa în România – Mobilissimo.ro

by on 10 septembrie 2020
 

Huawei nu a ţinut doar un eveniment software astăzi, HDC 2020, ci şi unul hardware, unde a prezentat noi ceasuri, căşti, laptopuri şi accesorii. În acest material ne axăm pe cele două ceasuri noi, Huawei Watch GT2 Pro, care este un veritabil flagship, dar şi Huawei Watch Fit, ceas axat pe fitness. Ambele se vor putea admira inclusiv în România şi aflaţi la finalul articolului unde puteţi pune mâna pe ele.

Huawei Watch GT2 Pro

Huawei Watch GT2 Pro se remarcă în primul rând prin calitatea materialelor folosite. Acest ceas flagship vine cu sticlă de safir, un corp din titaniu şi spate acoperit cu ceramică. Dispune de un ecran OLED de 1.39 inch, cu rezoluţie de 454 x 454 pixeli şi 2 butoane laterale pentru control al funcţiilor şi interfeţei. Dispozitivul aduce şi GPS, busola şi playback muzical direct de pe device. La interior se afla un cipset Huawei Kirin A1, alături de 32 MB RAM şi 4 GB stocare.

Produsul suportă monitorizare a peste 100 de activităţi sportive, având profiluri separate pentru înot, schi, snowboard, dar şi o funcţie specială pentru urmarea unei sesiuni de golf. O funcţie foarte utilă e cea pentru excursionişti, care îţi arată rută pentru a te întoarce de unde ai pornit. Senzorul de puls vine cu tehnologie TruSeen 4.0+ şi avem şi monitorizare a somnului şi oxigenării sângelui. Huawei Watch GT2 Pro oferă 14 zile de autonomie, iar cu GPS activat ajunge la 30 de ore.

Cu playback muzical non stop ajunge la 24 de ore. Avem şi Quick Charge, astfel că o încărcare de 5 minute aduce 10 ore de utilizare. Ceasul suporta încărcare wireless în standardul Qi, iar pe partea de software avem Huawei LiteOS.

Watch GT2 Pro porneşte de la 329 de euro în versiunea Sport şi costă 349 de euro în cea Classic. Ambele intra în magazine în această lună.

Huawei Watch Fit

Huawei Watch Fit este un soi de hibrid între brăţara de fitness şi ceas inteligent. Oferă 10 zile de autonomie şi prezintă animaţii pentru sesiunile de fitness, cu imagini explicative pentru fiecare exerciţiu. Vine într-o variantă metalică şi una din policarbonat. Varianta din policarbonat măsoară 46 x 30 mm şi cântăreşte 21 de grame. Cea metalică cântăreşte 27 de grame. Ecranul este un OLED cu diagonală de 1.64 inch şi rezoluţie de 456 x 280 pixeli. 

Oferă monitorizare a sesiunilor de fitness, 12 cursuri de antrenament, 44 de demonstraţi de postură şi un total de 96 de workout-uri. Primiţi şi personal trainer şi remindere pe parcursul exerciţiilor.

Există şi senzor de puls cu TruSeen 4.0 şi TruSleep 2.0 pentru monitorizare somn. 130 de watch face-uri permit o personalizare avansată. Costă 129 de euro.

Disponibilitate în România:

Aflaţi şi că în perioada 10 septembrie – 13 septembrie Huawei invită publicul la o sesiune de hands-on cu ceasurile de mai sus. Huawei Watch GT2 Pro şi Huawei Watch Fit sunt expuse la magazinul Huawei Experience Store din Băneasa Shopping City. Le puteţi testa în exclusivitate acolo.

Citeste stirea completa