0 comments

Huawei Y6s şi un telefon misterios al chinezilor “pozează” pentru cameră; Ce model ar putea fi? – Mobilissimo.ro

by on 22 noiembrie 2019
 

Noi telefoane Huawei au parte de scăpări azi şi se pare că sunt viitoare modele entry level. Unul ar fi clar Huawei Y6s, în vreme ce modelul negru din imagine rămâne necunoscut. Încercăm să speculăm asupra lor mai jos şi dezvăluim ce informaţii avem.

Huawei Y6s

Huawei ar urma să anunţe în curând o versiune “s” a lui Huawei Y6 şi văd că spatele său are abordarea bitonală văzută şi la Huawei P30 Pro varianta de la IFA. Handsetul Huawei Y6s este cunoscut şi sub numele de cod “Jakarta” şi vine cu o cameră singulară în spate, ceva rar în ziua de zi. Ar trebui să aibă o cameră de 13 MP, cititor de amprente în spate şi o cameră selfie de 8 MP probabil în bretonul picătură din faţă.

Huawei

Va sosi cu un ecran de 6.1 inch, 3 GB RAM şi 32 GB stocare, iar dotările sale sunt similare cu cele ale lui Huawei Y6 Pro (2019). Acel terminal a debutat cu câteva luni în urmă şi venea tot cu o cameră singulară, aceeaşi diagonală, RAM şi stocare. Celălalt model, cel negru rămâne totuşi necunoscut. Ar putea fi o versiune Pro a lui Huawei Y6s, dar nu băgăm mâna în foc totuşi. Zona sa frontală arată în mare la fel, dar în spate avem două camere şi un bliţ LED între ele.

Inscripţia de pe spate face aluzie şi la funcţionalitate AI şi remarcăm aici lipsa de cititor de amprente din spate, probabil integrat în ecran, sau poate chiar lateral ca la Huawei Y9s, cel anunţat recent. Aşteptam preţuri în jurul a 150 sau 200 de euro cel mult.

Citeste stirea completa