0 comments

Huse de Galaxy Note 20 şi Note 20+ apărute online ne dezvăluie ce model are ecran plat şi care are ecran curbat + alte detalii de design – Mobilissimo.ro

by on 8 iunie 2020
 

Ziua şi scăparea pentru Galaxy Note 20, care mai nou ar urma să fie prezentat pe 5 august. De această dată au scăpat huse ale acestor terminale, care dezvăluie şi faptul că Note 20+ va avea un ecran curbat, iar Note 20 va avea un ecran plat. Ce altceva mai aflăm descoperiţi şi voi în rândurile următoare.

Samsung Galaxy Note 2src

Aceste huse şi-au făcut apariţia pe Alibaba şi se vând deja, aici fiind afișate şi randări ale telefoanelor împreună cu husele. Se pare că machetele folosite pentru a prezenta husele sunt bazate pe scheme şi design-uri incomplete ale telefoanelor. Sursa afirmă că spatele şi zonele laterale sunt randate destul de precis faţă de designul final, în vreme ce în faţă a fost folosit un şablon generic.

Samsung Galaxy Note 2src

Trebuie remarcat totuşi că la huse avem un decupaj curbat pentru Note 20+ şi plat pentru Note 20, aşa înţelegem care are ecran plat şi care nu. Samsung nu merge totuşi la maxim cu curbura, nu ajunge în teritoriul lui Motorola Edge sau Huawei Mate 30 Pro, cu vreun ecran cascadă, păstrând și rama din aluminiu rezonabilă ca dimensiuni.

Samsung Galaxy Note 2src

Jos vedem 3 orificii: unul pentru portul USB-C, unul pentru difuzor şi unul pentru S-Pen, hai de fapt 4 orificii, dacă includem şi microfonul. Sus se află doar un orificiu pentru un alt microfon. În spate apare o cameră dreptunghiulară, ce pare similară cu cea de pe S20 Ultra, dar cu mici modificări, asta la Note 20+/ Ultra cel puțin. Note 20 are o camera în stil Galaxy S20. 

Samsung Galaxy Note 2src

Aparent Note 20+/Ultra ar avea o cameră periscop, dar nu ajunge la zoom 100x de această dată. Am aflat recent că Note 20+ ar avea o cameră cu telemetru laser, zoom 50x, senzor nou pentru camera ultrawide şi un senzor principal HM1 de 108 megapixeli.

Samsung Galaxy Note 2src

Ecranul ar putea fi un “Seamless Display”, al cărui refresh rate se poate ajusta şi la 90 Hz şi 120 Hz. E curios faptul că până acum nu am auzit absolut nimic despre inovaţiile nivel de stylus.

Citeste stirea completa