0 comments

HyperX Pulsefire Surge – Un rival redutabil pentru mousii RGB de gaming de la Logitech si Razer!

by on 29 iulie 2018
 

In urma cu cativa ani brandul HyperX era cunoscut doar in zona de componente pentru PC si casti pentru gaming la preturi accesibile. Insa vremurile s-au schimbat, iar acestia au inceput sa produca tastaturi si mausi de gaming.

HyperX Pulsefire Surge este un mouse care costa in jur de 300LEI, si se compara fara probleme cu perifericele produse de catre Logitech sau Razer. La prima vedere Pulsefire vine cu un design simplu, clasic am putea zice, dar care este inconjurat de o banda RGB. Mouse-ul este comfortabil la utilizare in sesiuni lungi de gaming, dar designul duce mai mult spre o prindere de tip claw decat una palm.

Pulsefire are sase butoane, dintre care unul dedicat pentru schimbare sensibilitatii DPI. Butoanele de click par putin plasticoase, dar ofera un sunet satisfacator la apasare. In gama sa de pret, el se compara cu Rival 600 de la SteelSeries, care are iluminare RGB, dar nu este in format 360 de grade precum este cazul lui Pulsfire Surge.

Surge are 32 de zone de iluminare unice, care inconjoara suprafata sa. Mouse-ul este Plug & Play, dar daca instalati softul HyperX NGenuity, puteti beneficia de control extra, precum maparea butoanelor, setarea de profile in functie de jocuri si evident controlul luminii RGB.

 

Pulsefire Surge  dispune de un senzor performant, Pixart 3389 care ne ofera o sensibilitate de pana la 16.000 DPI.  Am testat mouse-ul in PUBG si CS:GO, si este excelent, alunecand lin pe mousepad. Personal nu am simtit nevoia de a utiliza un DPI mai mare de 1000, cu un refresh de 1000Hz. Mouse-ul se preteaza perfect pentru e-sports, el cantarind 100 de grame. Personal as fi preferat ca acest mouse sa permita ajustarea greutatii, dar poate in viitor va fi disponibila o alta varianta cu posibilitatea de personalizare. Oricum acesta este un mouse foarte bun, care ne-a convins si ne-a placut.