0 comments

Iată cum poți urmări live lansarea lui Honor 20 și Honor Pro de astăzi! Evenimentul va începe la ora 16:00 (ora României) – Mobilissimo.ro

by on 21 mai 2019
 

În cazul în care ați uitat vă reamintim că astăzi are loc și lansarea smartphone-urilor Honor 20 și Honor 20 Pro, dispozitive echipate cu o cameră foto cvadruplă în spate și cu un scanner de amprente plasat lateral. Am avut multe scăpări pentru aceste terminale, inclusiv mostre foto de curând, liste de specificații și randări finale. Acum ne aflăm la câteva ore distanță de lansare și descoperim cum vom putea urmări evenimentul.

Aflați și că avem un trimis la fața locului în Londra unde are loc evenimentul, pe Alex care ne va aduce detalii la cald despre noutățile din portofoliul Honor. Startul show-ului se va da la ora 16:00 (ora României) și veți putea urmări lansarea chiar prin intermediul articolului de față care are inclus stream-ul de pe YouTube.

Pe Honor 20 și Honor 20 Pro le mai așteptăm la pachet cu procesoare Kirin 980, panouri IPS LCD cu decupaj bulină pentru camera selfie și cu baterii generoase de până la 4000 mAh. Vor avea scanner de amprente plasat lateral după cum am menționat și mai sus, dar și configurații cu până la 8 GB RAM și 128 GB stocare flash.

Din ultimele informații ajunse online știm că device-urile vor primi și versiuni speciale Moschino și X-Men Dark Phoenix. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Citeste stirea completa