0 comments

IFA 2020: Philips Fidelio L3 este o nouă pereche de căşti over the ear cu reducere a zgomotului de fond, autonomie de 30 ore – Mobilissimo.ro

by on 3 septembrie 2020
 

La câteva luni după lansarea căştilor Fidelio X3, Philips revine, de această dată la IFA 2020 cu o pereche de căşti Fidelio L3. Avem de-a face cu căşti over the ear, cu anulare a zgomotului de fond şi care sunt gândite să fie folosite fără probleme şi la interior şi la exterior. Avem detalii despre ele mai jos.

Anularea zgomotului de fond se face activ, iar TP Vision a prezentat aceste căşti alături de alte produse Philips în cadrul unui eveniment virtual. Philips Fidelio L3 foloseşte materiale premium: metal cu finisaj satinat pe cupele căştii, dar şi spumă cu memorie şi piele pentru banda căştilor. Driverele de 40 mm cu neodymium vor oferi o reproducere excelentă a acusticii. Avem parte şi de suport AAC, SBC şi codec-uri aptX HD. Pentru anularea zgomotului avem parte de 4 microfoane şi există un mod special Awareness, care îţi permite să auzi zgomotele importante din jur, precum un claxon în trafic.

Philips afirmă că a umblat şi la calitatea convorbirilor, deservite de 2 microfoane. Headset-ul oferă acces şi la Google Assistant şi pune la bătaie şi opţiuni configurabile prin aplicaţia dedicată Philips de pe telefon. Acestea fiind căşti wireless, vă întrebaţi probabil cum stăm cu autonomia. Ele oferă 30 de ore de funcţionare cu ANC activat şi 35 de ore fără. Avem şi încărcare rapidă via port USB-C, iar 15 minute de încărcare înseamnă 6 ore de muzică.

Există şi suport Bluetooth 5.0, dar şi conectivitate via cablu de 3.5 mm. Cupele se pot roti pentru a stoca căştile mai uşor în zone plate. Fidelio L3 vine în magazine în trimestrul 4 cu preţ de 349 de euro.

Citeste stirea completa