0 comments

iLikeIT. George Buhnici a făcut un review al noului Samsung Galaxy S10 Plus. Cât de bun este – stirileprotv.ro

by on 4 martie 2019
 


Ce aduc nou telefoanele din 2019? Ecrane mai mari, baterii mai mari, camere mai bune. George Buhnici ne spune care sunt cele mai interesante modele ale anului – până acum.

Samsung Galaxy S10 Plus are 5 camere foto: 3 pe spate și 2 pe față. Care este strategia: într-un telefon atât de subțire, de doar 10 milimetri, este greu să pui obiective foto foarte puternice, astfel că se montează 3 camere diferite.

Din acest motiv, camerele foto ale acestui model sunt surprinzător de bune. De ce sunt 2 camere pe față? Pentru că una dintre ele măsoară adâncimea din fundal.

Mai mult, pentru ca fotografiile să iasă cât mai mult pe placul utilizatorilor, Samsung a colaborat cu Instagram pentru camerele foto de la Galaxy S10.

Un secret pe care puțină lume îl știe este faptul că telefoanele cu Android nu accesează în mod obișnuit direct camera, ci fac o captură a ecranului, pentru că nu știu să folosească direct driver-ul camerei. De acum, însă, pozele se pot posta direct din cameră.

Pe acest model, Samsung a pus o baterie de 4000 mA și împreună cu widget-ul ”wireless power share” se poate adăuga un alt telefon sau ceas inteligent, care pot fi încărcate simultan.

Însă trebuie precizat faptul că această ultimă funcție există deja de ceva timp pe Huawei Mate 20 Pro.

Alte observații legate de Samsung Galaxy S10 Plus este faptul că, de această dată, Androidul (versiunea 9) este mult mai rapid și mai curat, astfel că rulează mult mai fluent.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!   

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste stirea completa