0 comments

Imaginile cu Samsung S20 care confirmă o componentă crucială – Playtech.ro

by on 15 ianuarie 2020
 

Samsung Galaxy S20 ar urma să fie prezentat pe 11 februarie. Până atunci știm că vor fi trei versiuni. Totodată, producătorul se înscrie excelent în cursa specificațiilor, mai ales cu ecranul.

Toată lumea se aștepta ca Galaxy Note 10 să aibă un ecran cu rată de refresh 90 Hz. N-a fost să fie, iar Samsung a mai tras de timp până anul acesta. Acum, Samsung S20 nu doar că va avea ecran cu rată de refresh mai mare, dar va fi unul cu 120 Hz. Practic, mai rapid de atât nu există pe telefoane.

Informația a venit de la Max Winebach care a publicat pe XDA Developers mai multe imagini cu dispozitivele pregătite de producător. Astfel, Samsung S20 va putea fi folosit atât cu rată de refresh 60 Hz, cât și cu cea de 120 Hz. Cea din urmă, și aici e marea problemă, consumă mai multă baterie. Altfel, experiența e cu totul alta.

Samsung S20 va avea baterie mai mare

Samsung-S2src-specificatii-ecran-scanner-noutati

s2src alte poze
Samsung Galaxy S10 Plus (stânga) și S20 Plus

S20 Plus, model pentru care au apărut acum mai multe informații, figurează ca având 12 GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare. Modulul de memorie folosit de Samsung suportă tehnologia UFS 3.0, adică cea mai rapidă. Totodată, capacitatea bateriei e de 4.500 mAh.

Aceste detalii confirmă, parțial, și că Samsung S20 Ultra va fi un monstru de telefon. Ar avea 5.000 mAh baterie, ecran de 6,9 inci, iar memoria RAM ar ajunge până la 16 GB. Chiar și așa, versiunea mai ieftină a acestui model ar porni de la 1.100 euro. Și, da, va avea modem 5G.

Cel de-al treilea telefon din serie ar fi un S20 simplu. Ecran de 6,2 inci, aproximativ, cu același design, dar camere foto diferite. În acest sens, trebuie menționat că Ultra va avea cele mai bune camere, ansamblu condus de senzorul de 108 megapixeli făcut special pentru acest model.

Citeste stirea completa