0 comments

Încărcare wireless la 25W pentru Huawei Mate 30 Pro? Asta indică un zvon proaspăt sosit din China – Mobilissimo.ro

by on 15 august 2019
 

Într-un număr mai mic ce-i drept față de leak-urile asociate lui iPhone XI, continuă iată și scăpările pentru Huawei Mate 30 Pro – phablet-ul așteptat să debuteze în septembrie sau cel târziu octombrie. Am mai aflat unele detalii recent pe seama unor randări de huse, iar acum trecem la capitolul baterie, sau mai precis la cel de alimentare.

Un zvon proaspăt sosit din China pe rețeaua de socializare Weibo indică faptul că acest viitor terminal va oferi suport pentru încărcare wireless la 25W, cel mai rapid standard în cazul în care se va adeveri. La ora actuală cea mai rapidă alimentare wireless oferită în zona smartphone este regăsită pe nimeni altul decât Xiaomi Mi 9 ce se poate încărca wireless la 20W.

Rămâne de văzut dacă există un strop de adevăr la mijloc sau dacă este o simplă speculație răspândită în online. Chiar și așa este cazul să ne așteptăm la o alimentare super rapidă pe fir, poate peste standardul de 40W întâlnit pe variantele Mate 20 Pro și în primăvara anului acesta pe Huawei P30 Pro.

Zvonurile indică suport pentru alimentare la 55W, un procesor Kirin 990 la bord pe noul terminal și un ecran OLED de 6.71 inch cu rată de refresh de 90Hz. 

Citeste stirea completa