0 comments

Incident la finalul şedinţei de plen comun: Ludovic Orban i-a reproşat în termeni duri lui Florin Cîţu că din partea parlamentarilor neafiliaţi i-a dat cuvântul senatoarei Diana Şoşoacă

by on 2 februarie 2022
 

Fostul preşedinte al PNL Ludovic Orban a fost nemulţumit, miercuri, că nu i s-a acordat cuvântul în cadrul şedinţei de plen comun pentru aniversarea a 15 ani de la aderarea la Uniunea Europeană. Conform agenției News.ro, acesta i-a reproşat în termeni duri lui Florin Cîţu, care a condus şedinţa, că din partea parlamentarilor neafiliaţi i-a dat cuvântul senatoarei Diana Şoşoacă.

La finalul şedinţei solemne comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului consacrată aniversării a 15 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană, care a fost condusă de către Florin Cîţu în calitate de preşedinte al Senatului, Ludovic Orban i-a reproşat lui Florin Cîţu că-şi bate joc de o şedinţă festivă.

„Cum să-i dai cuvântul lui Şoşoacă în locul meu?”, i-a reproşat Orban lui Cîţu, au relatat surse martore la momentul din plenul Parlamentului.

La incident au asistat o parte din miniştri şi Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor.

Fostul preşedinte al PNL Ludovic Orban era nervos că a fost ignorat când a solicitat cuvântul la şedinţa de plen, iar din partea parlamentarilor neafiliaţi a fost preferată ca vorbitor senatorul Diana Şoşoacă.

Ludovic Orban anunță un nou grup parlamentar la Camera Deputaților