0 comments

Înfrângere imensă pentru Samsung: decizia care lasă cu ochii în soare clienții – Realitatea

by on 9 mai 2019
 
  • STIRI
  • STIRI LIFESTYLE

Miercuri, 8 Mai 2019 20:58
Sursă: REALITATEA.NET
Autor: Andrei Simion


Samsung a promis o revoluție și acum e aproape de-un eșec răsunător. Telefonul pliabil a fost retras și compania a revenit cu detalii, după cum a promis. În caz că te-ai aventurat să plasezi o precomandă pentru telefonul de 9.500 de lei, veștile sunt cum nu se poate mai proaste. Singura speranță e că mai sunt câteva săptămâni până când decizia să fie finală.Samsung a anunțat că va anula precomenzile făcute pentru Galaxy Fold. Singura speranță e că, dacă reușește să-l livreze până pe 31 mai și să n-aibă probleme, oamenii îl vor primi. Dar clienții trebuie să-și confirme expres dorința de a aștepta o livrare viitoare.

Acest termen limită a fost impus pentru că oficialii companiei nu știu dacă și când se vor rezolva problemele legate de dispozitiv. Sud-coreeni au retras telefonul și acum inginerii companiei trebuie să repare toate aceste probleme sesizate, însă nu au foarte mult timp la dispoziție.

Ideea era revoluționară, la început. Să ai două gadgeturi într-unul: telefon și tabletă. Înainte să prezinte Galaxy S10, Samsung a arătat ceea ce a ajuns să fie versiunea finală a unui telefon pliabil.

S-a vorbit enorm de mult despre astfel de abordări în 2018, iar în 2019 avem două de luat în seamă: Galaxy Fold de la Samsung și Mate X de la Huawei. Acum, rămâne speranța la Huawei, care cere circa 12.000 de lei pentru telefonul său. Va fi lansat în toamnă.

În cazul Samsung, Galaxy Fold e ca o carte. Ai pe față un telefon cu un ecran destul de mic prin care ai acces la tot ceea ce înseamnă un smartphone în 2019: cameră foto, aplicații, telefon și mesaje. Apoi, deschizi și ai în față un ecran mai mare, întins pe ambele părți (și flexibil) pe care poți rula în același timp mai multe aplicații.

În cazul Huawei, Mate X e ca o tabletă pe care o poți plia la mijloc, cu ecranul în exterior. Are trei camere foto și două baterii, ca să alimenteze tot dispozitivul.

SursaFanatik.ro


Cum a fost prins, de fapt, Radu Mazare! Cu cine se afla fostul primar cand a fost ridicat de autoritati


Fanatik.ro


Klaus Iohannis, ATAC DUR la un ministru din guvern! Declaratia care l-a ENERVAT pe presedinte


Stirile PRO TV


Cum va arăta Cazinoul din Constanţa după reparaţii. Guvernul a reaprobat proiectul


print

Citeste stirea completa