0 comments

Iohannis, la sediul PNL cu echipa de campanie a liberalilor

by on 10 noiembrie 2019
 

​Președintele Klaus Iohannis a ajuns, duminică, la sediul liberalilor, el fiind întâmpinat de premierul Ludovic Orban și de câțiva lideri liberali. Șeful statului a făcut o fotografie cu membrii PNL. Iohannis a stat la sediul PNL aproximativ 20 de minute.Klaus Iohannis a ajuns la sediul central al PNL în jurul orei 12.00, potrivit Mediafax. El a fost întâmpinat de premierul Ludovic Orban, președintele partidului, împreună cu alți câțiva lideri PNL. Șeful statului a făcut o fotografie cu membrii de partid, după care s-a retras, alături de liderii PNL în sediu.

În curtea sediului central al PNL a fost montată o scenă, care va fi folosită pentru declarațiile de duminică seara, după ce procesul electoral va fi declarat încheiat.

Președintele Klaus Iohannis, candidatul PNL la alegerile prrezidențiale, a votat, duminică, la o secție organizată la Liceul Jean Monnet, fiind însoțit de lideri PNL, printre care Alina Gorghiu și Dan Motreanu. ”Am votat pentru România normală. Este o zi extrem de importantă”, a mai spus el.