0 comments

iOS 12.3 beta 6 a fost LANSAT pe iPhone si iPad de catre Compania Apple – iDevice.ro

by on 11 mai 2019
 

iOS 12.3 beta 6

iOS 12.3 beta 6 a fost lansat pentru iPhone, iPad, si iPod Touch de catre compania Apple, actualizarea venind la ceva timp dupa momentul in care iOS 12.2 a fost pus in distributie publica pentru toti utilizatorii. iOS 12.3 beta 6 este oferit in momentul de fata de catre compania Apple doar pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, astfel ca nu toata lumea poate face instalarea inca, dar o versiune public beta va fi oferita.

iOS 12.3 beta 6 are implementata noua versiune a aplicatiei TV, care le permite utilizatorilor sa acceseze noul continut implementat de catre compania Apple pentru utilizatorii din lumea intreaga, aceasta avand o interfata mult modificata.. In iOS 12.3 beta 6 noua versiune a aplicatiei TV aduce posibilitatea de a folosi Apple TV Channels, si Apple TV Plus, dar ambele servicii vor fi disponibile pentru toata lumea abia din toamna acestui an, nu chiar de acum.

iOS 12.3 beta 6 a fost LANSAT pe iPhone si iPad de Apple

iOS 12.3 beta 6 nu are anuntata oficial si o data de lansare pentru iPhone, iPad, si iPod Touch de catre compania Apple, insa americanii au cam dat de inteles cand se va intampla asta pentru toata lumea. Mai exact, iOS 12.3 beta 6 este asteptat pentru lansare in luna mai, cand Apple a anuntat ca va lansa noua versiune a aplicatiei TV pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, deci ne asteapta peste o luna de testare pentru aceasta actualizare importanta.

Citeste stirea completa