0 comments

iOS 13.5.1 este aici și acoperă vulnerabilitatea din release-ul anterior care a permis jailbreak-ul prin soluția “Unc0ver” – Mobilissimo.ro

by on 2 iunie 2020
 

În urmă cu o săptămână comunitatea pasionaților de jailbreak primeau vestea că o vulnerabilitate descoperită recent în cadrul iOS a permis lansarea unui tool de jailbreak sub numele de “Unc0ver” disponibil pe toate iPhone-urile ce rulau iOS 11 – iOS 13.5.

iOS 13.5.1

După cum era de așteptat Apple a acționat destul de rapid și vine acum cu o actualizare menită să rezolve problema, fiind vorba despre iOS 13.5.1 – un update minor.  În același timp este distribuit și iPadOS 13.5.1 care are același scop de a rezolva problema de securitate.

Deși pe de o parte o asemenea vulnerabilitate ajută la jailbreak, în același timp vulnerabilitatea în cauză poate fi utilizată de hackeri pentru furt de date sau alte acțiuni ce pot afecta dispozitivul. În altă ordine de idei așteptăm ca Apple să prezinte în această vară noul release iOS 14 care ne va aduce printre altele și widget-uri reale și o opțiune trial pentru aplicațiile din App Store.

Citeste stirea completa