0 comments

iOS 13 – noutati pentru Apple iOS 13 – Profit.ro

by on 7 mai 2019
 
Apple va anunța noutăți software majore luna viitoare

Liviu Mihai

scris astăzi, 08:55

La începutul lunii iunie, când Apple organizează conferința WWDC, compania americană va anunța mai multe noutăți importante pentru sistemele de operare și aplicațiile sale.

Conform celor de la Bloomberg, Apple va avea una dintre cele mai aglomerate conferințe anuale dedicate dezvoltatorilor din ultimii ani, cu multe noutăți software, unele dintre acestea aducând schimbări importante.

Multe dintre aplicațiile Apple vor primi un design nou și o serie de îmbunătățiri. Printre acestea se vor număra aplicația de sănătate Health, managerul de memouri Reminders și Maps, aplicație pe care Apple vrea să o transforme într-un competitor real pentru Google Maps.

iOS, sistemul de operare pentru iPhone și iPad, va primi un mod întunecat anul acesta, care va putea fi activat pentru a economisi energie și a crește autonomia dispozitivelor cu ecrane OLED.

Uniunea Europeană va deschide o investigație împotriva Apple CITEȘTE ȘI Uniunea Europeană va deschide o investigație împotriva Apple

watchOS, sistemul de operare pentru ceasuri inteligente, va avea de anul acesta propriul magazin de aplicații, ceea ce înseamnă că utilizatorii vor putea instala aplicații pe ceas fără a mai apela la telefon.

Tot anul acesta Apple va lansa primele aplicații de iPad care vor putea fi instalate și pe Mac.

Tabletele iPad se pare că vor beneficia de un nou design pentru ecranul principal și vor primi unele îmbunătățiri pentru multi-tasking.

WWDC 2019 va debuta pe 3 iunie, iar lansarea oficială a acestor update-uri este așteptată în toamnă, odată cu lansarea noilor iPhone-uri.

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
apple
ios
watchos
macos
iphone
ipad
mac

Citeste stirea completa