0 comments

iPad Air 4 îşi dezvăluie manualul, cu un design complet nou, port USB-C – Mobilissimo.ro

by on 27 august 2020
 

După ce am aflat recent că Apple chiar va prezenta produse noi pe 10 septembrie, azi aflăm detalii despre unul dintre iPad-urile noi. E vorba despre iPad Air 4, care are toate şansele să apară în magazine în această toamnă, preluând câteva elemente de la seria iPad Pro. Ei bine tableta tocmai a scăpat online sub forma unui manual, care îi dezvăluie designul.

Se pare că asistăm la o schimbare importantă de design, iar nou venitul are colţuri rotunjite şi muchii mai înguste ale ecranului. Ar putea aduce şi un mecanism biometric Touch ID integrat în butonul Power. Trece şi la conector USB-C, aşa cum indicaseră speculaţii trecute şi pare să aibă conectori pe spate pentru accesorii. Dispare butonul Home, evident, iar terminalul are o cameră frontală, dar nu ştim dacă vine şi cu deblocare prin Face ID. Manualul face doar aluzie la Apple Pay cu plăti confirmate prin Touch ID.

Acel Smart Connector din spate ar trebui să permită conectarea la o tastatură Apple Magic Keyboard şi la alte accesorii compatibile. În mare iPad Air 4 va fi ca iPad Pro-ul de 11 inch din 2018 şi cu Touch ID în loc de Face ID. Corpul va fi unul metalic şi avem şi o cameră de 8 MP în spate.

Miercuri apăreau la autoritatea EEC nu mai puţin de 7 coduri pentru noi modele iPad. Zvonacul Jon Prosser afirmă că e vorba de noi modele iPad Pro, poate cu ecran mini LED, dar şi de iPad Air 4 şi de variaţiuni ale lor. Aşteptăm şi un iPad Pro 5G şi poate un iPad ieftin pentru educaţie. Ele ar trebui să vină în septembrie cu iPhone 12.

Citeste stirea completa