0 comments

iPhone 11, 11 Max – Primele Carcase cu Noul Design – iDevice.ro

by on 9 mai 2019
 

iPhone 11 carcasa iphone 11 max

iPhone 11 si iPhone 11 Max au astazi parte de imagini cu primele carcase care prezinta noul design pe care compania Apple il pregateste pentru produsele sale, si desigur ca ni se confirma tot ceea ce am vazut cu privire la ele. Puteti vedea in imaginile de mai jos carcase pentru iPhone 11 si iPhone 11 Max facute in baza unor schite preluate de la partenerii asiatici ai companiei Apple, iar ceea ce iese in evidenta este taietura pentru noua camera tripla.

iPhone 11 si iPhone 11 Max vor avea o camera tripla cu senzorii de imagine asezati in forma de triunghi intr-un element patrat, intregul design fiind ciudat, dar cei de la Apple aleg sa mearga in continuare cu aceasta idee. Desi mai nimanui nu-i place cum arata acest design gandit de catre compania Apple pentru iPhone 11 si iPhone 11 Max, americanii sunt cel mai probabil aproape de a confirma design-ul final pe carel vom vedea pentru telefoanele Apple.

iPhone 11, 11 Plus – Primele Carcase cu Noul Design

iPhone 11 carcasa 11 max

iPhone 11 si iPhone 11 Max nu vor fi lansate cu schimbari importante decat pentru camera principala, ecranul si decupajul ramanand in continuare la fel ca in seria iPhone XS, deci nu va ganditi ca veti vedea vreo modificare aici. Exact aceeasi lipsa de schimbare va fi si la iPhone XR 2019, compania Apple dorind sa ofere acelasi design precum in cazul iPhone 11, deci telefoanele vor semana, desi cel mai ieftin va avea doar o camera duala, dar pusa tot intr-un ansamblu patrat.

iPhone 11 carcasa 11 max 1

iPhone 11 si iPhone 11 Max vor fi, cel mai probabil, usor mai scumpe decat modelele de anul trecut, cei de la Apple schimband unele dintre componente, si fiind in cautare mai mare de profit, deci e de asteptat ca preturile sa creasca. In baza a ceea ce stim acum, este foarte probabil ca iPhone 11 si iPhone 11 Max sa fie prezentate in mod oficial in luna septembrie, iar lansarea ar trebui sa aiba loc tot atunci, dar ramane de vazut daca Apple va mai schimba ceva.

Citeste stirea completa