0 comments

iPhone 11 ar putea fi LANSAT cu o Functie SPECIALA Asteptta de MULTI Fani – iDevice.ro

by on 1 august 2019
 

iPhone 11 vine cu o Functie SPECIALA Asteptata de MULTI Fani

iPhone 11. O functie speciala asteptata de catre foarte multi fani va fi implementata de catre compania Apple in telefoanele pe care se pregateste sa le puna in vanzare peste cam o luna si jumatate. Vorbim despre suport pentru Apple Pencil, pe care se pare ca noile modele de telefoane iPhone 11 il vor avea integrat, sau cel putin asta sustin analistii care au urmarit pana acum evolutia produselor pregatite de catre compania americana.

iPhone 11. Desigur ca aceasta nu este prima oara cand se zvoneste ca Apple va implementa suport pentru acest accesoriu in telefoanele sale, dar de aceasta data lucrurile ar putea fi 100% adevarate. Desi anul trecut s-a spus acelasi lucru despre iPhone XS, si nu s-a mai intamplat, acum ramane sa vedem daca iPhone 11 va avea parte de o asemenea schimbare, Apple rezervand suportul Apple Pencil doar pentru iPad.

iPhone 11 vine cu o Functie SPECIALA Asteptata de MULTI Fani

iPhone 11. Tim Cook, presedintele Apple, a spus la un moment dat ca Apple Pencil le permite graficienilor sa faca lucruri grozave pe iPad, sau chiar iPhone, deci a dat de inteles ca e atent la cum e folosit. Totusi, de acolo si pana la implementarea suportului in iPhone 11 e cale lunga, mai ales ca afirmatia a fost facuta in 2016, iar pana in prezent nu s-a facut absolut nimic pentru oferirea suportului.

Citi included “support for iPhone pencil/stylus” in the list of features it’s expecting to see in Apple’s 2019 iPhones. The Apple Pencil was introduced in 2015 alongside the first-generation iPad Pro, and the company currently sells two versions of it. One model is compatible with its newest iPad Pro models, and an older edition also works with other tablets like the new iPad Air and iPad mini and the sixth generation iPad.”

iPhone 11. Clientii Apple ar dori sa aiba implementat suport pentru Apple Pencil in telefoane, insa desigur ca vorbim doar despre cei care il si pot folosi efectiv in produsele pe care le detin. Apple vrea sa oblige clientii sa cumpere iPad Pro pentru a folosi Apple Pencil, acestea avand si ecrane speciale, care in iPhone 11 nu exista, deci fara suport tehnologic si in ecran, e improbabil ca Apple sa implementeze posibilitatea de a folosi stylusul cu telefoanele pe care le va lansa.

Citeste stirea completa