0 comments

iPhone 11, confirmat: acestea sunt toate noutățile, inclusiv funcția preluată de la Samsung – Playtech.ro

by on 22 august 2019
 

iPhone 11 ar fi prezentat pe 10 septembrie. Deocamdată, Apple n-a confirmat un eveniment pentru acea zi, dar mai mereu face asta din scurt. În orice caz, cele mai multe noutăți ale telefonului au fost acum confirmate. Și, ei bine, câteva vești sunt bune.

După evenimentul dedicat iPhone 11, Apple ar pregăti cel putin o tabletă nouă și actualizarea modelelor precedente, dar și un MacBook Pro nou. Cât despre telefon, prima confirmare e că va avea cuvântul „Pro” în nume.

Vor fi două modele iPhone 11 Pro, eventual unul cu ecran de 5,8 inci și unul cu ecran de peste 6,5 inci, iar al treilea model va înlocui actualul iPhone Xr. Un factor diferențiator va fi camera suplimentară pe modelele Pro. Astfel, cel mai ieftin iPhone 11 va avea cameră duală, ca iPhone Xs, iar celelalte două modele vor avea câte trei camere foto.

iPhone 11 va avea cel mai bun Face ID

Face ID e tehnologia de autentificare facială introdusă de Apple pe iPhone X. Un an mai târziu a ajuns pe modelele Xs și Xs Max, apoi pe iPad. Acum, Face ID va avea un senzor nou, cu unghi multiplu, astfel încât să nu funcționeze doar într-o poziție. Ai putea debloca telefonul chiar și când e pe masă și tu nu ești fix perpendicular deasupra lui.

Toate telefoanele vor folosi noul procesor A13 Bionic. Acesta ar avea și un cip care să fie folosit în aplicații de realitate augmentată și procesare foto.

iPhone 11 Pro va fi disponibil într-o nuanță de culoare mată, cum era iPhone 7, de exemplu. Dincolo de asta, designul va fi similar modelelor din ultimii doi ani.

Apple renunță la 3D Touch, așa cum se specula, și înlocuiește functia cu Haptic Touch. Practic, ții apăsat un anumit buton digital – ca pe Android. Și că tot am zis de Android, iPhone 11 Pro ar beneficia de încărcare wireless reversibilă. Pe Samsung e cunoscută drept PowerShare și a fost introdusă pe Galaxy S10.

Înlocuitorul de iPhone Xr nu va avea nimic remarcabil. Camera suplimentară, procesorul mai bun și o nouă nuanță de culoare sunt marile noutăți pentru modelul mai ieftin. Altfel, un iPhone 11 5G nu va exista. Pe 10 septembrie ar trebui să avem confirmarea tuturor noutăților dezvăluite acum.

Citeste stirea completa