0 comments

IPHONE 11 Pro. FUNCTIA NOUA LA CARE NIMENI NU O ASTEPTA ACUM – iDevice.ro

by on 22 august 2019
 

iPhone 11 Pro. Functia NOUA pe care NIMENI nu o Astepta Acum

iPhone 11 Pro. O functie noua si complet surprinzatoare este pregatita de catre compania Apple pentru telefoanele pe care vrea sa le puna in vanzare chiar de luna viitoare, iar probabil ca niciun fan nu se astepta sa o aiba. Vorbim despre faptul ca pentru iPhone 11 Pro compania Apple ar urma sa ofere suport pentru Apple Pencil, insa nu neaparat cel pe care-l stiti deja, ci un model nou, de dimensuni mai mici, si probabil mai ieftin.

iPhone 11 Pro. Un producator de accesorii pentru telefoanele iPhone a creat o serie de huse pentru noile modele, iar dupa cum puteti vedea, ele au un locas special in care poate fi ascuns si un Apple Pencil. Producatorii de accesorii pentru telefoane mobile reusesc sa obtina schite ale noilor modele de telefoane din fabricile in care sunt asamblate, iar pentru iPhone 11 Pro se pare ca s-a obtinut ceva care indica faptul ca Apple Pencil va avea suport.

iPhone 11 Pro. Functia NOUA la care NIMENI nu o Astepta Acum

iPhone 11 Pro. Functia NOUA pe care NIMENI nu o Astepta Acum
Husa speciala pentru iPhone 11 Pro care are suport pentru Apple Pencil!

iPhone 11 Pro. Denumirea pe care o va avea telefonul indica fara vreun dubiu faptul ca suportul pentru Apple Pencil ar trebui sa fie ceva ce ar face parte din lista de accesorii care vor putea fi folosite cu el. Desi pentru acest accesoriu nu sunt oferite informatii privind dimensiunile versiunii iPhone 11 Pro cu care ar fi compatibil, e cel mai probabil vorba despre versiunea care are ecran de 6.5 inch, care s-ar putea numi deasemenea iPhone 11 Pro Max.

iPhone 11 Pro. Zvonurile privind implementarea suportului pentru Apple Pencil au aparut si in anii trecuti, fara vreun rezultat, insa acum Apple are nevoie de o crestere a vanzarilor, deci n-ar fi exclus sa il ofere. Desigur ca obligarea clientilor sa cumpere si un Apple Pencil special n-ar fi o idee chiar atat de buna, mai ales ca iPhone 11 Pro va fi foarte scump, dar cei de la Apple sunt recunoscuti pentru foamea de bani pe care o au.

iPhone 11 Pro. Prezentarea ar trebui sa aiba loc in data de 10 septembrie, insa lansarea in magazine ar putea avea loc abia pe data de 20 septembrie, in baza a ceea ce stim acum.

Citeste stirea completa