0 comments

iPhone 12 ar putea fi anunțat pe data de 30 septembrie, potrivit unui indiciu din cadrul prezentării lui iPad Air 4 – Mobilissimo.ro

by on 16 septembrie 2020
 

Deși mulți au fost dezamăgiți de faptul că iPhone 12 nu a fost anunțat în cadrul evenimentului Apple de ieri, se pare că așteptarea nu va mai dura mult dacă ne luăm după un indiciu. Jenna Ezarik, un youtuber tech a descoperit și postat pe contul său de Twitter o mică parte dintr-un video demo pe care Apple l-a difuzat ieri în cadrul prezentării tabletei iPad Air 4 – material în care apare menționată data de 30 septembrie.

Nu a durat mult ca această dată să fie asociată lansării lui iPhone 12, dată ce pică într-o zi de miercuri – zi a săptămânii preferată de Apple pentru lansarea de noi dispozitive hardware. iPhone XS/XS Max și XR au debutat într-o zi de miercuri în 2018 și la fel și iPhone 7/7 Plus în 2016. Dacă într-adevăr aceasta este data aleasă, atunci săptămâna viitoare ar trebui să avem indicii mai clare în acest sens, poate chiar o invitație oficială.

Vă reamintim că anul acest așteptăm un lineup compus din 4 modele iPhone 12 și anume:

  • iPhone 12 (5.4 inch) 
  • iPhone 12 Max (6.1 inch) 
  • iPhone 12 Pro (6.1 inch) 
  • iPhone 12 Pro Max (6.7 inch) 

Ultimele zvonuri ajunse online prin intermediul analistului Ming-Chi Kuo indică faptul că doar varianta iPhone 12 (5.4 inch) va avea un breton mai mic, asta pentru că este necesară o zonă mai mare de afișare a notificărilor în stânga și în dreapta, raportată la diagonală. Restul modelelor vor avea un notch identic la dimensiune cu cel de pe seria iPhone 11.

Telefoanele vor avea variante 4G și 5G, noul procesor Apple A14 Bionic pe arhitectură de 5 nm (inaugurat de iPad Air 4) și ar avea un preț de pornire de 549 dolari pentru modelul iPhone 12 5.4 inch LTE.

Citeste stirea completa