0 comments

iPhone 12 ar putea să arate total diferit de ultimele 3-4 telefoane Apple; Phone Arena dezvăluie noi randări concept – Mobilissimo.ro

by on 3 noiembrie 2019
 

Tripleta iPhone 11 este inedită în ochii noştri, pentru că pe de o parte nu ne atrage designul (plus lipsa de dotări revoluţionare), dar pe de altă parte tot vin cifre de vânzări şi profituri mari Apple, iar cererea ar fi mare din partea publicului. iPhone 12 totuşi trebuie să facă nişte schimbări de design, pentru că nu se mai poate cu acelaşi breton atâţia ani la rând. Phone Arena ne propune o abordare nouă printr-o serie de randări, pe care le vedeţi mai jos.

iPhone 12

Vorbim aici despre iPhone 12, un telefon aşteptat în toamna viitoare, probabil tot pe la jumătatea lui septembrie. Ce vrea publicul? Să scape de breton, să aibă 5G, camera selfie ascunsă sub panoul de ecran, poate şi o cameră principală mai arătoasă.

iPhone 12

Ce compromis oferă probabil Apple? Phone Arena vede iPhone 12 ca un telefon cu breton mai mic şi un pic mai pătrăţos decât înainte, invocând cumva spiritul lui iPhone 4, cum am tot auzit de la zvonacul şi analistul Ming-Chi Kuo. Ultima oară cândApple a inovat la design a fost prin 2014, la iPhone 6.

iPhone 12

De atunci doar au rafinat şi mărit formatul telefoanelor, au adăugat sticlă şi bretoane. E momentul unei schimbări şi cumva iPhone-ul de aici mi se pare că e mai degrabă retro, prin abordarea pătrăţoasă. E un terminal mai angular şi doar colţurile rămân rotunjite, atât. Încă de la iPad Pro-urile cele mai noi se vede că Apple merge în această direcţie, iar MacBook-ul a luat-o pe acelaşi drum angular.

iPhone 12

Dacă Apple vrea coerenţă între produse şi uniformitate, atunci şi iPhone 12 va fi pătrăţos. Până şi bretonul e mai angular acum, decupat în formă de trapez, dacă priviţi cu atenţie. În spate se mai strecoară o cameră, într-un setup quad camera care include probabil şi un senzor ToF.

iPhone 12

Asta pe lângă camera principală, cea ultra wide, cea telephoto şi un emiţător infraroşu. Vom avea şi funcţionalitate AR avansată şi poate şi primul procesor de 5 nm de pe piaţă, aşa cum arătau zvonurile. Personal consider că avem tot o cameră hidoasă aici, cu lentile supradimensionate şi mă întreb cum a rămas cu acea tehnologie Apple care camufla camera.

Parcă muchiile arată ceva mai interesant totuşi cu nouă abordare. Aş zice că look-ul mat al sticlei din spate mai supravieţuieşte un an.

Citeste stirea completa