0 comments

iPhone 12 are o serie de machete scăpate online + fişiere CAD: se păstrează rama în stil iPhone 4 şi bretonul pare tot mare – Mobilissimo.ro

by on 15 iunie 2020
 

iPhone 12 ne “bântuie” de la începutul anului, cu o lungă serie de scăpări, speculaţii şi teorii. În ultima vreme au început să se aşeze teoriile pe aceeaşi ideea, cea a unui cvartet de modele care va sosi mai târziu decât de obicei. Azi vedem şi machete ale seriei iPhone 12 şi le analizăm mai jos.

Macheta iPhone 12

Totul a pornit de la o serie de schiţe CAD, care prezintă telefonului în detaliu. Ele au apărut pe Twitter, via WinFuture şi nu dezvăluie prea multe informaţii noi, ce e drept. E totuşi prima oară când vedem o reprezentare fizică a zvonurilor de până acum. Practic, nu se schimbă mare lucru de la seria iPhone 11, în afară de rama metalică, care e acum mai pătrăţoasă, în stil iPhone 4.

Macheta iPhone 12

Avem în continuare modul pătrat de cameră, similar cu cel de la seria iPhone 11 şi se pare că bretonul a rămas destul de mare. Auzisem zvonuri că iPhone-urile din 2020 ar avea breton mai mic, de aceea ne intrigă această scăpare. iPhone 12 Pro şi iPhone 12 Pro Max ar trebui să vină cu rame din oţel inoxidabil plate, dar şi colţuri rotunjite ca la iPad Pro.

Macheta iPhone 12

Ecranul rămâne plat, iar iPhone 12 Pro Max aduce o cameră triplă în spate, teoretic cu senzor nou LiDAR, deşi el nu e clar reprezentat pe aceste mulaje. Ar fi un senzor similar cu cel de pe iPad Pro 2020, util pentru funcţionalitate AR, măsurarea de distanţe şi crearea de reprezentări 3D ale obiectelor şi încăperilor.

Macheta iPhone 12

O speculaţie ciudată spune că iPhone 12 Pro Max ar avea chiar şi un Smart Connector de la iPad, permiţându-i să fie conectat la diferite accesorii. Vă reamintesc că iPhone 12 e aşteptat cu un ecran de 5.4 inch, apoi vor fi două modele iPhone 12 cu ecran de 6.1 inch (un iPhone 12 mai mare şi un iPhone 12 Pro) şi un iPhone 12 Pro Max de 6.7 inch.

Macheta iPhone 12

Toate mulajele au 4 orificii în zona bretonului, pentru camera selfie, senzori de proximitate şi luminozitate, plus mecanismul Face ID. Se vehiculează şi preţuri, precum 650 dolari pentru iPhone 12, 750 de dolari pentru iPhone 12 Max, 1000 de dolari pentru iPhone 12 Pro şi 1100 pentru iPhone 12 Pro Max. Debutul încă fluctuează între septembrie şi octombrie.


⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! 🙂

Citeste stirea completa