0 comments

iPhone 12 Pro Max primeşte un hands on şi capturi de ecran; Confirmă senzorul LiDAR, ecranul de 120 Hz – Mobilissimo.ro

by on 26 august 2020
 

Cele mai noi scăpări legate de iPhone 12 Pro Max provin de la zvonacul @Jon_Prosser, care are o reputaţie bună când vine vorba de leak-urile asociate terminalelor Apple. Acum el a obţinut atât capturi de ecran, cât şi un hands on cu varianta Max, care dezvăluie noutăţile sale.

iPhone 12 Pro Max

În ultimele zile s-a speculat intens că de fapt modelele Pro nu vor avea de fapt refresh rate de 120 Hz. Aparent problema era că furnizorii componentelor aferente nu făceau faţă din cauza pandemiei. Capturile de ecran scăpate online provin de la un presupus iPhone 12 Pro Max, ediţia PVT (production validation prototype). Ce înseamnă asta? Un terminal scos din linia de asamblare după prima tranșă de handseturi produse în masă. Asta înseamnă că reflectă întocmai ce vom primi pe modelul final.

iPhone 12 Pro Max

Prima captură de ecran prezintă un meniu Camera, cu o funcţie “Enable Camera Features”, care activează şi LiDAR printre altele. Avem şi un Night Mode upgradat, reducere avansată a zgomotului, Bit depth Video şi capacitate de zoom avansată. Mai aflăm că muchiile ecranului sunt “sesizabil mai înguste” şi că ecranul este puţin mai mare, făcând bretonul să pară mai mic. Face ID funcţionează acum la unghiuri mai largi şi chiar şi când telefonul sta pe o masă lângă tine.

Mai aflăm că muchiile laterale sunt plate, dar sticla e uşor curbată. Modulul camerei din spate ar fi cu 10% mai mare de această dată. Am văzut recent şi o scăpare a unui panou spate de machetă iPhone 12 Pro Max, care dezvăluia trei orificii extra pentru modulul de cameră. Recent Apple a avut o scăpare prin care a confirmat un posibil eveniment de prezentare pe 10 septembrie.

Atunci vom afla mai multe despre seria iPhone 12, care ar include în acest an 4 modele.

Citeste stirea completa