0 comments

iPhone 12 si Noile Produse Pregatite de LANSARE de catre Apple – iDevice.ro

by on 17 august 2020
 

iPhone 12 lansare noi produse

iPhone 12 va fi prezentat in mod oficial de catre compania Apple in toamna acestui an, americanii avand in plan sa ofere o varietate de noutati importante pentru clientii din intreaga lume, si nu doar telefoanele pe care le asteapta multa lume.

iPhone 12 ar urma sa fie prezentat in cadrul unei conferinte care va avea loc in 12 octombrie, conform informatiilor de mai jos, precomenzile urmand a incepe in aceeasi saptamana, cu livrarile programate cel mai probabil la o saptamana distanta.

iPhone 12 Pro ar urma sa fie puse in vanzare in noiembrie de catre compania Apple, fara ca o data sa fie dezvaluita deocamdata, astfel ca ramane doar sa vedem ce anume va anunta compania americana pentru toata lumea.

Inainte de lansarea iPhone 12, cei de la Apple vor lansa noi tablete iPad, dar si noi modele ale Apple Watch, insa prin comunicate de presa, si fara a organiza vreo conferinta speciala pentru aceste produse noi.

w/c = week commencing (for context)

With the staggered release of iPhone 12 and uncertainty of final dates for Pro models, there’s a chance that the dates could slip/change

I’ll let you know if anything gets changed! But for now, this is the info in the system 😏

— Jon Prosser (@jon_prosser) August 12, 2020

Citeste stirea completa