0 comments

iPhone 13 apare deja pe web, sub formă de machetă; Nu are breton! – Mobilissimo.ro

by on 5 iunie 2020
 

În vreme ce discutăm despre iPhone 12, dar nu avem informaţii prea clare sau credibile despre camera sa, iată că a apărut şi o mega scăpare despre iPhone 13. Am fi ignorat-o cred, dacă nu vedea de la o sursă care nu a dat greş niciodată: Macotakara, un blog japonez respectat, specializat pe Apple. Tocmai a scăpat iPhone 13 sub formă de machetă şi îl disecăm mai jos.

Macheta iPhone 13

Vorbim aici despre un telefon care va sosi în toamna lui 2021 şi se pare că va adopta un ecran de 5.5 inch cu muchii foarte înguste şi fără breton. Jos găsim un port USB-C. Aceasta este o machetă scoasă la imprimantă 3D, folosind toate informaţiile adunate de la partenerii Apple, dar şi “surse de pe Alibaba”. Acesta este succesorul acelui iPhone de 5.4 inch care va sosi la toamnă. Sursa afirmă că telefonul va avea camera selfie integrată în ecran.

Macheta iPhone 13

Indică şi faptul că Apple ar putea folosi o tehnologie “Samsung Under Panel Sensor” şi ştiam deja că Samsung lucrează la aşa ceva de o bună perioadă de timp. Se discută mai nou şi despre o cameră integrată în zona de jos chiar, ceea ce pare improbabil. Nu a ieşit prea bine pe Xiaomi Mi Mix 2. Spatele integrează un spaţiu pentru un modul generos de cameră, cu multiple orificii, sugerând faptul că se testează multipli senzori. Sursa scrie că avem 4 camere în spate, printre care şi una cu senzor LiDAR.

Macheta iPhone 13

Jos se află portul USB-C, de care tot auzim de ceva vreme. Apple va face marea trecere la anul, lucru deja realizat pe iPad-uri şi în conformitate cu cerinţele UE legate de standardul USB. Există şi o teorie că iPhone 13 nu va avea porturi şi orificii, axându-se doar pe conectivitate wireles.

Am mai scris aici despre camerele cu mulţi megapixeli de pe iPhone 13, privind cu precauţie informaţiile. Tot ce am scris mai sus pare plauzibil, în afară de camera selfie integrată jos.


⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! 🙂

Citeste stirea completa