0 comments

iPhone 9 aka iPhone SE 2 este confirmat de Evan Blass! Vine în primăvară cu buton home Touch ID – Mobilissimo.ro

by on 30 ianuarie 2020
 

Deși iPhone-ul de buget din acest an a tot primit leak-uri în ultima vreme, încă nu eram 100% conviși că acesta este real. Astăzi totuși, nimeni altul decât celebrul leaker Evan Blass confirmă existența device-ului pregătit de debut în primăvară. Nu este încă bătută în cuie denumirea sa, de-a lungul ultimelor săptămâni fiind vehiculate nume precum iPhone SE 2, dar și iPhone 9 mai nou. 

iPhone 9

Oricare ar fi numele purtat de către acest viitor iDevice în buletin, știm că se va baza pe design-ul lui iPhone 8. Asta înseamnă că păstrează ecranul de 4.7 inch și că aduce un panou frontal cu muchii uriașe sus și jos, dar și un buton home fizic Touch ID. Prezența acestuia este confirmată și de către Evan Blass și avem de-a face cu un buton ce include și scanner-ul de amprente. 

În vreme ce design-ul va rămâne similar iPhone-ului lansat în 2017, la interior așteptăm modificări însemnate astfel că vom primi procesorul Apple A13 Bionic același regăsit și pe modelele din seria iPhone 11. Posibil să vedem un upgrade și la 3 GB RAM și o cameră foto principală de 12 mpx (f/1.8, Dual Pixel, OIS). 

Cel mai probabil acest iPhone SE 2/iPhone 9 va fi lansat în martie. 


⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Citeste stirea completa