0 comments

iPhone-ul cu ecran de 5.4 inch s-ar putea numi iPhone 12 Mini și îl așteptăm lansat pe 30 septembrie – Mobilissimo.ro

by on 21 septembrie 2020
 

Dacă zvonurile din ultima vreme se adeveresc atunci Apple ar urma să prezinte noua serie de telefoane iPhone 12 în cadrul unui eveniment special pe data de 30 septembrie, fiind așteptate la fața locului nici mai mult nici mai puțin de 4 telefoane. După ce multă vreme s-a insistat pe ideea că varianta de 5.4 inch va fi numită simplu “iPhone 12”, iată că astăzi revine în ecuație denumirea “iPhone 12 Mini”.

@L0vetodream este leaker-ul care sugerează acest nume și în teorie ar avea sens. Mă gândesc la posibilitatea ca Apple să asocieze denumirea iPhone 12 variantei de 6.1 inch și astfel a clarifica situația pentru posesorii anteriori de iPhone 11 care vor ști la ce model să facă upgrade dacă vor fix aceeași diagonală. O redenumire a succesorului ar putea potențialii clienți.

Revenind la iPhone 12 Mini, acesta va fi într-adevăr un telefon “mini” pentru trendurile actuale, având un ecran de doar 5.4 inch și punând accent pe dimensiunile compacte. Va avea la rândul său ecran OLED și nu demult celebrul analist Ming-Chi Kuo sugera că acest telefon ar putea fi singurul model din noul lineup cu breton mai mic. 

În cazul în care lansarea va avea loc pe 30 septembrie, atunci zilele următoare ar trebui să avem și confirmarea sub forma unor invitații oficiale Apple.

Citeste stirea completa