0 comments

iPhone-ul pliabil există sub forma unui prototip și ar avea două display-uri separate în stil Surface Duo – Mobilissimo.ro

by on 16 iunie 2020
 

După câteva zile pline de informații despre iPhone 12 și derivatele sale iată că astăzi sosesc detalii despre alte viitoare produse ale companiei din Cupertino, în cazul de față fiind vorba despre un iPhone pliabil. Deși se discută de câțiva ani buni despre planurile Apple de lansa un telefon pliabil până în momentul de față în afară de brevete nu am avut parte de alte detalii dezvăluite online.

iPhone pliabil

Astăzi ecuația se schimbă pentru că aflăm ceva nou prin intermediul lui Jon Prosser, zvonacul care s-a aflat în spatele dezvăluirilor din ultima vreme despre iPhone 12. Acesta a fost informat de sursele sale cu privire la faptul că Apple testează un prototip de iPhone pliabil, un telefon care merge pe o abordare similară cu cea adoptată de către Microsoft Surface Duo.

Asta înseamnă că iPhone-ul pliabil dispune de două display-uri separate și echipat cu o balama la mijloc. Jon spune că design-ul este similar lui iPhone 11, cu margini rotunjite și o ramă metalică din oțel inoxidabil. Nu are notch, ci doar o mică frunte deasupra display-ului exterior acolo unde se află integrat mecanismul Face ID. 

iPhone pliabil

Inevitabil internetul a reacționat prin meme-uri (ex: două iPhone-uri 11 lipite în formă de pliabil) la aceste dezvăluiri făcute de către Jon Prosser, astfel că zvonacul a fost nevoit să vină cu un update. Acesta a spus că prototipul de iPhone pliabil nu arată ca și cum două iPhone-uri ar fi puse unul lângă altul. Deși dispune de două display-uri separate, atunci când este deschis telefonul dă impresia de continuitate. 

Asta înseamnă că vom avea o muchie foarte îngustă care împarte cele două display-uri în zona balamalei. Fiind un prototip asta nu înseamnă că telefonul pliabil va adopta fix acest look, Apple testând diferite abordări la nivel vizual. Momentan nu ar fi pregătită să meargă pe un panou complet pliabil din cauza limitărilor ce țin de rezistență și protecție, dar probabil testează și alte tehnologii. 


⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! 🙂

Citeste stirea completa