0 comments

iPhone XI ar putea să vină cu suport Apple Pencil, conform unor analişti – Mobilissimo.ro

by on 1 august 2019
 

De câţiva ani tot auzim că Apple va aduce suportul pentru stylus-ul şi pe iPhone, pentru a putea rivaliza în sfârşit cu seria Galaxy Note. De fiecare dată se dovedeşte a fi doar o informaţie falsă. Iat-o revenind în 2019, de această dată cu menţiunea că iPhone XI va primi suport pentru Apple Pencil.

După cum probabil ştiţi deja, noile iPhone-uri ar trebui să vină în luna septembrie, la început de lună. Vor trece la un nou format de cameră şi vor avea 3 senzori foto. Se pare că Apple ar vrea să pluseze şi la productivitate, conform analiştilor de la Citi Research, care scriu că următorul iPhone va avea suport pentru Apple Pencil. Seria de accesorii Apple Pencil debuta în 2015 şi primea o generaţie 2.0 în noiembrie 2018.

E vorba despre un stylus wireless care e suportat doar pe iPad-uri. Comunică via wireless prin Bluetooth şi are un capac care ascunde un conector Lightning, folosit pentru alimentare. Generaţia a doua se încarcă şi prin Smart Connector în mod magnetic şi nu fizic. Revenind la predicţiile analiştilor de la Citi, aceştia amintesc şi de alte noutăţi pentru seria de iPhone-uri din 2019.

Menţionează ecrane similare cu cele de pe iPhone XS, XS Max şi XR, dar şi baterii mai mari şi 3 camere în spate pe modelele mai scumpe, două pe noul XR. Auzim şi cifre legate de rezoluţie, precum 10 megapixeli pentru camera selfie şi 14 MP pentru camerele din spate. Aparent preţurile rămân în mare la fel, iar iPhone XI cel mic porneşte de la 999 dolari, iPhone XI Max de la 1099 dolari, iar iPhone XR 2 de la 749 dolari.

Sincer să fiu nu sunt cel mai mare fan Apple Pencil, care mi se pare chiar mare şi gros, mai ales ca un companion de telefon. Pentru tablet[ e OK, dar pe telefon avem nevoie de ceva mai finuţ şi mignon, ca S Pen de la Samsung. Nu exclud totuşi că Apple să ofere totuşi aceasta extra funcţionalitate, utilă mai degrabă pentru a lua notiţe în Notes pe iPhone-ul cel mare.

Citeste stirea completa