0 comments

iPhone XR 2019 va primi noi variante de culoare: „Verde Safir” și „Violet Lavandă” – Mobilissimo.ro

by on 15 mai 2019
 

Pe lângă upgrade-urile hardware și trecerea la o cameră duală, iPhone XR 2019 urmează a inaugura și noi variante de culoare în portofoliul Apple, fiind vorba aparent despre nuanțele intitulate „Verde Safir” și „Violet Lavandă„. Detalii despre aceste noi culori au apărut online în ultimele zile și pe seama informațiilor vehiculate știm că nuanțele de față vor sosi drept înlocuitori pentru modelele Coral și Albastru.

iPhone XR 2019

Astăzi avem ocazia să vedem cum arată aceste noi culori de iPhone prin intermediul unor randări concept ce se bazează pe o fotografie postată de către un editor Bloomberg pe pagina sa personală de Twitter. Vedeți mai sus fotografia cu pricina care potrivit sursei prezintă bucăți din panoul spate de iPhone XR 2019 pe noile nuanțe mai sus descrise.

iPhone XR 2019

Pe lângă acestea vor exista și culori precum Roșu (Product Red), Alb, Negru și Galben. Ca design frontal nu vom avea mari schimbări comparativ cu actualul iPhone XR, dar în spate vom descoperi pe modelul XR 2019 o cameră duală integrată într-un modul foto pătrat. Noul procesor Apple A13 se va regăsi la bord și rămâne de văzut ce alte noutăți ne va mai aduce acest device.

⚡ Poți obține un voucher de 10 de euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă înținezi comanda folosind acest link.

Citeste stirea completa