0 comments

iUmor, sezon 6, ediția 20 aprilie. Doi Degeaba, primele personaje animat – Antena 1

by on 21 aprilie 2019
 

Premierã la iUmor, n-am mai văzut, n-am mai auzit până acum! Douã prezenţe cu totul şi cu totul inedite i-au bulversat pe jurați, chiar şi pe prezentatori. „Sunteţi primii, n-am mai avut niciodatã aşa ceva la iUmor!”, exclamă Şerban Copoţ în culise. Se numesc Doi Degeaba și sunt două personaje animate!

Doi Degeaba sunt concurenţii care i-au uimit pe jurați cu apariția lor. Nu sunt în carne și oase pe scenă, ci sunt personaje de desen animat. S-au prezentat cu un moment de roast inedit, luându-i la “cuvinte grele” pe cei trei de la masă.

articolul continua dupa recomandari

Cei “Doi Degeaba” se numesc Inocenţiu şi Orlando și au cunoscut deja gustul succesului în online. Canalul lor de Youtube are deja peste un milion de abonaţi, pe care i-au cucerit cu poveşti savuroase din zilele de studenţie în cãminele din România.

„Am o stimã foarte mare pentru oamenii care insistã sã facã desene animate, pentru cã este o muncã extraordinarã, care necesitã nopţi pierdute, am intrat în contact cu subiectul ãsta!”, spune Cheloo.

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, și se va califica direct în finală! 

Mai mult, în fiecare săptămână, fiecare emisiune iUmor va fi însoțită de o ediție specială, distribuită exclusiv pe AntenaPlay.ro, unde abonații pot vedea tot ce se întâmplă în culise și vor avea acces nelimitat și necenzurat la numere integrale din cel de-al șaselea sezon și momente care nu s-au văzut la televizor.  

CONECTEAZA-TE CU iUMOR


Subscribe pe 👉 Youtube


Like pe 👉 Facebook


Follow pe 👉 Instagram


​Afla noutati despre pe site 👉 iUmor

Urmareste iUMOR pe AntenaPlay: https://s.a1.ro/DR5oyTd


Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY


Android / 
iOS / Smart TVAfla daca televizorul tau e compatibil


Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Citeste stirea completa