0 comments

Jean-Claude Van Damme: Hei, România! Să ai o Zi Națională fericită! Mulțumesc tuturor fanilor mei! Fără voi, nu aș fi unde sunt astăzi

by on 2 decembrie 2021
 

Un clip de 36 de secunde cu Van Damme care face urări României de Ziua Națională se ”rostogolește” pe net. Actorul, aflat la volanul unei mașini sport, ascultă imnul nostru național și spune: ”Hei, România! Să ai o Zi Națională fericită! Este o zi mare pentru voi! Mulțumesc tuturor fanilor mei! Fără voi, nu aș fi unde sunt astăzi. Vă iubesc pe toți, toți, toți! Jean-Claude Van Damme”


Pe numele său Jean-Claude Camille François Van Varenberg, actorul născut în Belgia a împlinit 61 de ani la jumătatea lunii octombrie.

A cunoscut succesul în special la începutul anilor ’90, prin rolurile din filme precum Bloodsport (1988), Kickboxer (1989), Soldatul universal (1992) sau Hard Target (1993).

Recent, Van Damme a făcut un live pe Facebook pentru fanii săi, iar melodia de fundal este una românească. Este vorba despre „Save Me”, compusă de Randi și de Marius Moga. Piesa a fost lasantă în urmă cu 12 ani.

Pe pagina personală de Instagram, actorul are 5.3 milioane de urmăritori.