0 comments

Kingston Technology obține 6 premii din partea Cyber Defense Magazine

by on 19 octombrie 2018
 

Kingston Digital, Inc., divizia afiliată de memorii flash a Kingston Technology Company, Inc., lider mondial în domeniul produselor de memorie, este câștigătoarea categoriei „Soluții care previn pierderea datelor importante în companie”, ceea ce o atestă ca lider în cadrul industriei.

În plus, atât stick-ul USB criptat IronKey ™ D300 cât și SSD-ul UV500 au fost premiate la mai multe categorii în cadrul Cyber Defense 2018 Global Awards. Global Awards sunt prezentate de Cyber Defense Magazine și premiază inovatorii în domeniul securității și informației cibernetice. Kingston a câștigat șase premii, mai mult decât toate celelalte 3.000 de companii din domeniul InfoSec nominalizate în acest an:
• Kingston Technology este compania câștigătoare în categoria „Soluții care previn pierderea datelor importante în companie”
• USB-ul criptat IronKey D300 a primit următoarele premii:
„Alegerea editorului Bring Your Own Device (BYOD)”
„Cel mai bun produs hardware de securitate”
• SSD-ul UV500 256-bit AES cu criptare Hardware-based și suport pentru TCG Opal 2.0 a câștigat alte trei premii:
„Cea mai inovatoare soluție de prevenție a pierderilor de date”
„Cea mai inovatoare criptare”
„Hardware de Securitate next-gen”
„Breșele de securitate, furtul și pierderea informațiilor confidențiale și personale reprezintă o problemă majoră în întreaga lume”, a declarat Robert Allen, Directorul EMEA în Marketing & Tehnic Services, al Kingston. „Credem că secretul pentru un plan de succes pentru securizarea datelor și pentru a reduce costurile aferente unei încălcări a datelor este asigurarea protecției datelor criptate atât în ​​firewall, cât și în afara acestuia. Pentru noi, premiul „Soluții care previn pierderea datelor importante în companie”, precum și recunoașterea soluțiilor noastre și eforturilor noastre prin mai multe premii Cyber ​​Defense 2018 este o onoare.”
„Suntem încântați să numim Kingston Technology câștigătorul acestor categorii”, a declarat Gary S. Miliefsky, editor al Cyber ​​Defense Magazine. „Cyber ​​Defense Magazine a căutat timp de șase luni, peste tot în lume cele mai inovatoare companii în securitate cibernetică pentru premiile 2018 Global. Kingston a câștigat în acest an cele mai multe premii deoarece a fost o companie foarte proactivă în producerea de soluții inovatoare care ajută la prevenirea breșelor distructive și costisitoare și a intruziunilor neautorizate, care afectează negativ companiile și organizațiile din întreaga lume.”
Pentru mai multe informații despre soluțiile criptate IronKey și Kingston, vizitați kingston.com
Detalii despre Kingston sunt disponibile pe:
YouTube: http://www.youtube.com/kingstontechmemory
Facebook: http://www.facebook.com/kingstontechnology
Twitter: https://twitter.com/KingstonTech
Instagram: https://instagram.com/kingstontechnology/
LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/kingston

Despre Kingston Digital, Inc.
Kingston Digital, Inc. (“KDI”) este o divizie de memorii Flash afiliată la compania Kingston Technology, Inc., cel mai mare producător independent de produse de memorie. Înfinţată în 2008, KDI are sediul la Fountain Valley, California, SUA. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm vizitați www.kingston.com sau sunați la numărul de telefon +44 (0)1932 738888.
Despre Premiile Cyber Defense Global Awards 2018
Anul acesta a avut loc ce-a de-a șasea ediție Cyber Defense Global Awards organizată de Cyber Defense Magazine pentru a premia inovatorii în securitate. Juriul este format din profesioniști certificați în domeniul securității prin CISSP, FMSHD și CEH, care au votat pe baza analizei independente a materialelor prezentate de companie pe site-ul dedicat înscrierilor, care au inclus fișe tehnice, cărți albe, informații despre produs și alte variabile de piață.