0 comments

LANSARE IPHONE 11 E IN ACEEASI ZI CU A SAMSUNG GALAXY FOLD – iDevice.ro

by on 30 iulie 2019
 

LANSARE iPhone 11 e in ACEEASI ZI cu a Samsung GALAXY FOLD

iPhone 11. Lansarea noii serii de telefoane a companiei Apple urmeaza sa aiba loc in fix aceeasi zi in care Samsung GALAXY FOLD va fi pus in vanzare pentru clientii din lumea intreaga, conform unor date aparute astazi. Presa din Coreea de Sud sustine ca Samsung GALAXY FOLD va fi lansat pe pe 18 sau 20 septembrie, adica exact cand iPhone 11 este asteptat pentru lansare, desi deocamdata cei de la Apple n-au anuntat vreo data, la fel ca Samsung.

iPhone 11. Prezentarea telefonului va avea loc in prima parte a lunii septembrie, asa cum se tot intampla de 8 ani de zile, iar lansarea in a doua parte, in preajma datei de 20 septembrie. De 8 ani Apple actioneaza exact la fel cu telefoanele prezentate in toamna, iar 20 septembrie e o zi de vineri, singura zi in care se lanseaza noi modele importante ale iPhone, deci iPhone 11 va fi lansat in acea zi, iar Samsung GALAXY FOLD va veni impreaun cu el.

LANSARE iPhone 11 e in ACEEASI ZI cu a Samsung GALAXY FOLD

iPhone 11. De ce vrea Samsung sa-si lanseze telefonul pliabil in aceeasi zi cu cel al Apple e greu de spus, si e posibil ca data sa fie una preliminara, care sa fie modificata, pentru ca produsul va fi complet ignorat. Samsung GALAXY FOLD este asteptat de catre un numar mare de fani din intreaga lume, cu 1 milion de unitati pregatite pentru lansare, dar iPhone 11 il va face complet uitat pentru ca toata atentia se va indrepta spre telefoanele Apple.

“Samsung adaptează în prezent programul de lansare al primului său smartphone pliabil cu companiile de telecomunicații din Coreea de Sud, și va fi lansat probabil între 18-20 septembrie.”

iPhone 11. Daca Samsung isi imagineaza ca va putea sa acopere lansarea Apple cu ce a Samsung GALAXY FOLD, atunci se inseala amarnic, deoarece nu va putea sa ii aduca telefonului atentia de care are nevoie. Acest lucru n-ar trebui totusi sa mire pe nimeni, deoarece Samsung a mai luat decizii proaste in trecut, iar cea prin care ataca lansarea iPhone 11 cu lansarea unui telefon propriu e de departe neinteleaza.

iPhone 11. Acestea fiind spuse, mai avem putin peste o luna pana cand noile telefoane ale Apple vor fi dezvaluite, aparent impreuna cu Samsung GALAXY FOLD.

Citeste stirea completa