0 comments

Lansare iPhone 12 Data când va aparea cel mai aşteptat telefon – RomaniaTV.net

by on 14 septembrie 2020
 

Publicat: Miercuri, 09 Septembrie 2020 09:09 //
Actualizat: Miercuri, 09 Septembrie 2020 09:09

// Sursa: romaniatv.net

Lansare iPhone 12. Compania Apple a anunţat marţi că va organiza un eveniment virtual pe data de 15 septembrie, unde va dezvălui noi produse noi precum Apple Watches şi iPhone-uri. 

Lansare iPhone 12. Evenimentul va începe la ora 10:00 dimineaţa, ora locală, şi va avea lor la Apple Park. Compania a anunţat că vor fi multe dezvăluiri despre produsele noi, dar vedeta principala este iPhone 12. 

Noul model de iPhone 12 va fi primul smartphone de la Apple cu conectivitate 5G. Producătorii de dispozitive Android precum Samsung, Huawei și OnePlus au lansat telefoane 5G pe parcursul 2019 și 2020.

Citeşte şi: Apple nu va lansa în România iPhone 12 cu cea mai rapidă versiune de 5G

Potrivit Bloomberg, apple va veni în patru variante de iPhone: două modele care vor urma iPhone 11 și două care vor înlocui iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max. Toate cele patru versiuni vor avea ecrane OLED, care oferă un contrast mai bogat în comparație cu panoul LCD care se găseşte la iPhone 11, dar şi cu două noi modele Apple Watch în acest an: un model care să succedă Apple Watch Seria 5 și un altul care să înlocuiască seria 3.

Se preconizează că iPhone 12 Pro va fi disponibil în opțiuni de 6,1 inci și 6,7 inci. De asemenea, se așteaptă ca modelul high-end mai mare să vină cu același senzor lidar ca cel mai recent iPad Pro.

Citeşte şi: Apple va avea curând un magazin care va pluti pe apă FOTO

Mark Gurman de la Bloomberg, care are un istoric puternic atunci când vine vorba de raportarea produselor Apple neanunțate, a spus că se așteaptă ca un nou Apple Watch și un nou iPad să fie dezvăluite la eveniment. El precizează că anunțurile despre un nou iPhone probabil nu vor apărea decât în octombrie.

Evenimentul de pe 15 septembrie marchează al doilea eveniment major pe care Apple a trebuit să îl aibă practic în ultimele luni din cauza pandemiei coronavirusului. La sfârșitul lunii iunie a organizat Conferința anuală mondială pentru dezvoltatori digital, pentru prima dată în cei 31 de ani.

Când apare iPhone 12 în România

De altfel, acum că avem o dată pentru evenimentul de prezentare, putem intui și lansarea din magazine, măcar pentru primele două modele. Dacă evenimentul are loc pe 15, data la care telefoanele vor intra la pre-comandă în țările din primul val de lansare este pe 18 septembrie, cu livrări o săptămână mai târziu, vineri, 25 septembrie. În România, iPhone 12 ar putea ajunge astfel în valul al doilea, cu pre-comenzi pe 25 septembrie și lansare pe 2 octombrie.

Citeste stirea completa