0 comments

Lansarea lui Snapdragon 865 ar putea avea loc luna viitoare, în cadrul Snapdragon Tech Summit – Mobilissimo.ro

by on 10 noiembrie 2019
 

Printre procesoarele ce vor ajunge pe flagship-urile anului viitor îl avem și pe Snapdragon 865, soluție pe care am văzut-o deja la bordul unui telefon din China și anume 8848 Titanium M6. Se repetă situație de anul trecut atunci când Snapdragon 855 apărea pe neașteptate pe smartphone-ul pliabil FlexPai, chiar înainte de prezentarea oficială a cipset-ului. Revenind la unitatea CPU pregătită pentru 2020, se pare că aceasta are mari șanse să debuteze luna viitoare.

În decembrie are loc Snapdragon Tech Summit în Maui, o conferință ce se desfășoară în perioada 3-5 decembrie și care ne va aduce detalii despre rezultatele companiei din acest an dar și lansări de noi produse. Snapdragon 865 este vedeta, un procesor de la care așteptăm noi nuclee CPU, cel mai probabil bazate pe ARM Cortex-A77.

Din câte se vehiculează, vom avea parte și de un GPU Adreno actualizat, dar și de o dublare a capabilităților de machine learning și de procesare a imaginilor. Printre telefoanele ce vor sosi cu acest nou procesor la anul se numără Galaxy S11, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 10 dar și LG G9 ThinQ.

Revenind la Summit-ul Qualcomm, nu este exclus ca la fața locului să vedem lansate și noi soluții CPU pentru smartwatch-uri și laptop-uri Always On Connected. 

Citeste stirea completa