0 comments

Lansarea seriei Samsung Galaxy Note 10: Gigantul sud-coreean atacă şi segmentul de clienţi care preferă telefoane cu ecran mai mic – Ziarul Financiar

by on 9 august 2019
 

Telefoanele Galaxy Note10 şi Galaxy Note10+ sunt disponibile în prezent pentru precomadă, livrările urmând să înceapă de pe data de 23 august.

Gigantul sud-coreean Samsung a lansat miercuri la New York cea de-a zecea generaţie a smartphone-ului din seria Galaxy Note – consacrată pentru dimensiunea mare a ecranului şi pentru creionul digital S Pen, aceasta fiind disponibilă acum în două variante – modelul cu ecran de 6,3 inci (Galaxy Note 10) şi cel de 6,8 inci (Galaxy Note 10+). Este pentru prima dată când producătorul sud-coreean lansează două dimensiuni pentru gama Galaxy Note, până acum fiecare generaţie având un singur model cu o dimensiune din ce în ce mai mare.

Odată cu lansarea modelului compact Galaxy Note 10 – versiunea cu ecran de 6,3 inci, Samsung îşi extinde baza de clienţi pentru această gamă care până acum era dedicată doar utilizatorilor de smartphone-uri cu ecrane mari – categoria „phablet“.

Citeste stirea completa