0 comments

Lenovo lansează nouă serie de laptopuri ThinkPad pentru business – Profit.ro

by on 14 mai 2019
 

Liviu Mihai

scris astăzi, 08:09

Una dintre cele mai apreciate și mai bine dotate serii de laptopuri pentru business, ThinkPad, primește trei modele noi din partea producătorului chinez.

Noua serie ThinkPad din 2019 va fi compusă din trei modele, care au în comun sistemul de operare, procesorul și placa grafică, dar diferă la nivelul ecranelor, memoriei, spațiului de stocare și a bateriei.

Toate cele trei laptopuri, T495, T495s și X395, folosesc Windows 10 și au la bază a doua generație a platformei AMD Ryzen 7 PRO. Partea grafică este asigurată de soluția Radeon Vega, tot de la AMD.

Lenovo promite mobilitate pentru noua serie ThinkPad, în care niciunul din cele trei modele nu depășește 1,5 kilograme, iar autonomia teoretică, care cel mai probabil nu va putea fi reprodusă în condiții normale de utilizare, depășește în toate cele trei cazuri 14 ore.

FOTO Apple a început să producă chipset-urile viitoarelor modele de iPhone CITEȘTE ȘI FOTO Apple a început să producă chipset-urile viitoarelor modele de iPhone

Conform producătorului, noile laptopuri, care ar oferi securitate și flexibilitate companiilor, aduc un spor de performanță cu 18% mai mare decât în cazul generației anterioare.

Toate cele trei modele au rezoluții Full HD, diferența făcându-se la diagonala ecranelor: T495 și T495s măsoară 14 inch, iar X395 are un ecran de 13,3 inch.

În ceea ce privește memoria, aceasta poate fi de 32 GB DDR4 (2400MHz) în cazul modelului T495 și de până la 16 GB în celelalte două versiuni.

Pentru stocare, utilizatorii vor avea de ales între un SSD de 256 GB pe SATA și unul de 1TB.

Partea de conectivitate include mai multe conexiuni USB-A și USB-C, HDMI, cititor de carduri microSD, ieșire audio de 3,5 mm, Bluetooth 5.0 și WiFi 2 x 2 AC.

ThinkPad T495 va fi disponibil de luna aceasta și va costa de la 939 de dolari. Prețurile pentru ThinkPad T495s și ThinkPad X395, care vor intra pe piață în iunie, vor începe de la 1.089 de dolari. Prețurile anunțate de Lenovo nu includ taxe.

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
lenovo
laptopuri
thinkpad

Citeste stirea completa