0 comments

Lenovo Z6 Pro își dezvăluie lista completă de dotări înaintea lansării de mâine: 12 GB RAM, 4 camere foto în spate și CPU Snapdragon 855 – Mobilissimo.ro

by on 23 aprilie 2019
 

Mâine pe data de 23 aprilie va avea loc și mult-așteptatul debut al smartphone-ului Lenovo Z6 Pro, device cu adevărat uimitor despre care am aflat multe lucruri interesante în ultima vreme. Aparent va fi capabil de realizarea unor fotografii deosebite la o calitate de 100 megapixeli și hardware-ul său de top ajută la atingerea unui scor uriaș în AnTuTu, peste 400.000 puncte așa cum v-am dezvăluit de curând.

Lenovo Z6 Pro

Astăzi avem parte de o nouă scăpare ce constă în dezvăluirea dotărilor de la interior, leak ce vine pe cale oficială din partea lui vice-președintelui Lenovo. Pe această cale aflăm că handset-ul va opta pentru un ecran de 6.39 inch cu decupaj picătură unde este găzduit senzorul selfie de 32 megapixeli.

Scanner-ul de amprente este integrat în ecran și primim un procesor octa-core Snapdragon 855 la pachet, 12 GB RAM și 512 GB spațiu de stocare flash. Telefonul are 4 camere foto în spate cu următoarea componență: 48 mpx + 16 mpx + 8 mpx + 2 mpx, setup capabil să fotografieze imagini de 100 mpx și să permită efecte deosebite la captura video.

Lenovo Z6 Pro va avea și baterie de 4000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă, sistem de răcire pe apă și un sistem audio Dolby Panoramic Sound la 360 grade. Va rula Android 9.0 Pie cu ZUI 11 aplicat peste și aparent va aduce și 5G. Aflăm mâine cât costă acest handset și mai multe detalii despre camera cvadruplă din spate! 

Citeste stirea completa