0 comments

LG a lansat în România noile sale monitoare UltraGear – Adevărul

by on 25 aprilie 2019
 

LG UltraWide

Cele mai noi monitoare LG UltraWide sunt instrumente de creştere a productivităţii, potrivite celor care lucrează în domeniul finanţelor, al tehnologiei informaţiei, al designului şi al arhitecturii, unde sunt necesare precizia şi calitatea afişării.

Monitoarele UltraWide utilizează tehnologie IPS, acoperind 99% din spaţiul de culoare sRGB. 

Cu suport HDR10, acestea sunt capabile să ruleze jocuri şi să afişeze materiale video compatibile HDR.

LG UltraGear                                                                             

Monitoarele UltraGear oferă o calitate optimă a imaginii şi viteză de procesare rapidă, fiind ideale pentru jocuri. Vârful de gamă este modelul LG 34GK950G.

Acesta este dotat cu tehnologie Sphere Lighting, care oferă până la şase setări de culori diferite, care se găsesc în partea din spate a monitorului, putând fi adaptate la dispoziţia jucătorilor şi ajutând, de asemenea, la reducerea oboselii ochilor.

Cu ajutorul tehnologiei de procesare grafică NVIDIA G-Sync, monitorul asigură o mişcare fluidă, fără întreruperi sau stuttering. Mai mult, cu rata de reîmprospătare ridicată, de 120 Hz (overclocked) obiectele sunt redate mai clar pentru un gameplay mai fin şi fluiditate vizuală perfectă.

LG 34GK950G are un ecran de 34 de inci, cu rezoluţie Ultra Wide QHD (2560 x 1440) şi un raport de 21:9. Noul monitor facilitează vizualizarea detaliilor de pe partea laterală care ar putea fi ratate în mod normal, în timp ce ramele ultra-subţiri uşurează conectarea mai multor monitoare pentru o experienţă şi mai imersivă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste stirea completa