0 comments

LG oferă un teaser pentru smartphone-ul cu ecran extensibil la care lucrează (Video) – Mobilissimo.ro

by on 15 septembrie 2020
 

În cursul zilei de ieri am avut parte și de o lansare inedită, cea a lui LG Wing – un telefon cu două display-uri, dintre care unul rotativ care astfel permite diferite scenarii de multitasking. Am aflat că dispozitivul face parte din proiectul Explorer prin care compania sud-coreeană vrea să descopere concepte de utilizare încă neexplorate, totul în efortul de extindere a industriei mobile.

LG

Acesta este primul telefon din programul pus la cale de către LG și descoperim că următorul model va fi de-a dreptul special. De ce spunem asta? Pentru că la finalul evenimentului transmis ieri live pe YouTube, compania sud-coreeană a oferit un scurt teaser pentru un smartphone cu display extensibil. În cele câteva secunde vedem cum ecranul telefonului se extinde odată cu un gest de tip tragere din zona inferioară.

Pare a fi un mecanism slide și la mijloc un panou OLED rulabil care ne amintește de LG Signature OLED TV R – televizor cu ecran rulabil. Și în cazul telefonului se va merge pe același concept, iar dacă ne uităm puțin în trecut vom descoperi că LG are câteva brevete la activ pentru smartphone-uri cu display-uri extensibile. 

Vedeți momentul teaser în animația de mai sus sau la finalul clipului integrat aici. 

Citeste stirea completa