0 comments

LG WING, ineditul telefon cu display secundar rotativ se afișează într-o randare oficială – Mobilissimo.ro

by on 9 septembrie 2020
 

Pe final de lună august vă dezvăluiam aici pe Mobilissimo primele leak-uri ale unui telefon inedit și anume LG WING – smartphone cu două display-uri, dintre care unul rotativ. L-am văzut în câteva clipuri hands-on și am aflat că ecranul său principal ar avea diagonala de 6.8 inch, în timp ce ecranul secundar are 4 inch. Acum apare și într-o randare cu iz oficial via Evan Blass (Patreon) pe care o vedeți mai jos.

LG WING

Imaginea ne prezintă telefonul în forma “deschisă” de litera T, dar și cele două variante de culoare în care va fi disponibil – un alb cu gradient rozaliu și o nuanță de gri mată. Vedem un setup foto triplu în spate însoțit de bliț LED și cele două display-uri care vor permite rularea de aplicații în multitasking, dar și de jocuri după cum descopeream anterior. 

Formatul adoptat este cu adevărat inedit și în căutarea de informații am descoperit că acest format “litera T” a mai fost utilizat de către compania sud-coreeeană în 2011 atunci când lansa telefonul LG DoublePlay care avea un mecanism slider, două display-uri și tastatură qwerty. Acum avem o variantă modernă și se vehiculează că prețul său ar fi de aproximativ 1000 de dolari.

Ar avea dotări mid-range la interior precum procesor Snapdragon 765G, 256 GB stocare și 8 sau 12 GB RAM. Suportul 5G este bifat aici iar zvonurile vorbesc despre un senzor principal de 64 mpx integrat în setup-ul triplu din spate. Ce remarc este faptul că LG testează piața cu tot soiul de abordări dual-screen înainte de a face marele pas către pliabile.

Avem deja husa cu display secundar pentru LG Velvet, iar acum apare un telefon care iată integrează două display-uri. Dacă vă uitați cu atenție, pe ecranul lui LG Wing apare menționată luna septembrie, probabil luna debutului.

Citeste stirea completa