0 comments

Liderul PSD, prima reacție după demiterea lui Vlad Voiculescu: PNL, USR+ și UDMR să nu îndrăznească să mai pună astfel de calamități în fruntea Sănătății

by on 14 aprilie 2021
 

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, reacţionează după demiterea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, susținând că decizia de a fi destituit “a venit mult prea târziu pentru mulţi români care şi-au pierdut viaţa”.

  • “Revocarea lui Vlad Voiculescu a venit mult prea târziu pentru mulți români care și-au pierdut viața sau și-au distrus sănătatea!
  • Sunt 4 luni în care au ars spitale, în care morții de COVID au fost batjocoriți, în care bolnavii în stare gravă au fost evacuați din spital în miez de noapte, în care pacienții au murit cu zile din cauza avariilor de la instalațiile cu oxigen.
  • 4 luni în care Iohannis a tăcut, iar Cîțu și întreaga Coaliție a Austerității au protejat acest ministru catastrofă!
  • PNL, USR+ și UDMR să nu îndrăznească să mai pună astfel de calamități în fruntea Sănătății, precum Voiculescu sau Tătaru. E timpul să pună un profesionist care știe ce trebuie făcut în această criză sanitară!”, este mesajul postat pe Facebook de către Marcel Ciolacu.