LG a lansat un nou proiector portabil CineBeam accesibil, cu imagini proiectate de 100 inch - GadgetZone.ro
 
 
 
Samsung 870 QVO – serie de SSD-uri cu o capacitate maximă de 8TB - Gadget.ro
 
0 comments

Listă de smartphone-uri OPPO și Xiaomi pe care Android 11 Beta urmează a fi disponibil – Gadget.ro

by on 12 iunie 2020
 

Software

Nu a trecut mult timp din momentul în care Google a anunțat Android 11 Beta că deja OPPO și Xiaomi au anunțat smartphone-urile pe care cel mai nou software Android ajunge a fi implementat în viitorul apropiat.

1. OPPO

Android 11 Beta is here! We’ll of course be digging into the new release soon.

As far as non-Pixel devices getting the update, OPPO has confirmed to me that the Find X2 and Find X2 Pro will get the beta later this month. (Article on this coming soon!) https://t.co/hzg1yIzQ0Q

— Mishaal Rahman (@MishaalRahman) June 10, 2020

OPPO Find X2 și Find X2 Pro urmează să-l primească până la sfârșit de lună. În 2019, OPPO Reno a fost eligibil pentru Android Q Beta. Acum au venit cu vârfurile de gamă.

2. Xiaomi;

Lista de telefoane pe care Android 11 Beta urmează a debuta în viitorul apropiat este destul de subțire: Xiaomi Mi 10 5G, Xiaomi Mi 10 Pro 5G și Poco F2 Pro.

În 2019 au fost o sumă de companii ce au adus Android Q Beta pe smartphone-urile din portofoliu (ASUS, Nokia, Huawei, LG, OnePlus, Realme, Sony, Tecno, Vivo și Xiaomi).

Observați că OPPO și Xiaomi s-au grăbit să anunțe câteva modele. Huawei fără voia sa nu are cum să facă parte din această listă inițială, ei trebuie să aștepte publicarea în AOSP. Mă aștept să avem și alte anunțuri în perioada imediat următoare (OnePlus și Nokia i-aș vedea cu o mutare similară).

Citeste stirea completa

Social Media
CONNECT
Power By Agregat.ro