0 comments

LIVEVIDEO Iohannis și-a depus candidatura: “Este o perioadă complicată pentru România și e nevoie de o muncă imensă pentru a repara ce a stricat PSD în ultimii 3 ani”

by on 20 septembrie 2019
 

Președintele Klaus Iohannis și-a depus candidatura pentru al doilea mandat la Cotroceni. Liberalii au strâns 2,2 milioane de semnături pentru susținerea președintelui.

Șeful statului a venit la Biroul Electoral Central alături de Ludovic Orban. El a fost întâmpinat de câteva zeci de susținători care l-au aplaudat și i-au scandat numele.

„Sunt foarte bucuros că pot să vă anunț că mi-am depus candidatura pentru un nou mandat. Am depus peste 2,2 milioane de semnături. E un număr imens și mă bucură foarte mult. Sunt foarte bucuros că s-a reușit această acțiune de strângere de semnături prin și cu sprijinul PNL. Este un moment important și cred că e bine să explic și de ce doresc să candidez pentru încă un mandat. Toată lumea în aceste zile își declară cele mai bune intenții și cred că e momentul să pun ce mă motivează. Este o perioadă complicată pentru România și e nevoie de o muncă imensă pentru a repara ce a stricat PSD în ultimii 3 ani”, a spus Iohannis.