0 comments

Liviu Dragnea, în timp ce liderii UE sunt la Sibiu: „De Ziua Europei, vă urez tuturor La mulți ani! Ne vedem la Iași!”

by on 9 mai 2019
 

Liviu Dragnea, a postat pe Facebook un mesaj cu ocazia Zilei Europei, dar și a sărbătoririi a 142 de la proclamarea independenței României, liderul PSD amintind la final că partidul său ține un mare miting joi la IașiPostarea lui Dragnea:

”9 mai are o însemnătate cu totul aparte pentru români, care sărbătoresc astăzi data la care România și-a proclamat independența de stat, devenind, în cuvintele ministrului Mihail Kogălniceanu, o națiune de sine stătătoare.

Celebrăm totodată, alături de țările din întreaga Europă, Ziua Victoriei Coaliției Națiunilor Unite asupra Germaniei naziste, care a încheiat războiul pe continent, dar și momentul istoric în care a fost pusă piatra de temelie a Uniunii Europene – Familia din care facem parte de mai bine de 12 ani și de al cărei viitor trebuie să avem grijă împreună.

De Ziua Europei, vă urez tuturor La mulți ani!

Ne vedem la Iași!”

Partidul Social Democrat organizează joi, în aceeași zi în care Klaus Iohannis discută cu liderii UE la summitul de la Sibiu, un miting electoral în Piața Unirii din Iași, la care sunt așteptați zeci de mii de oameni. La manifestare va participa Liviu Dragnea, nu și premierul Viorica Dăncilă, care nu a fost chemată nici la Sibiu.